mehmet alp0101
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Kişilleştirme özelliği kapalı kalacak mesala arkaya istediğin duvar kağıdını, temayı falan koyamazsın.widnowsum orjinal değilmiş böyle yazıyor ne gibi sorunlara yol açr performans düşüklüğü yaşıyorum bundan kaynaklı olabilir mi windows 10 pro bu tarih sona erince ne olacak?
Cakma olurwidnowsum orjinal değilmiş böyle yazıyor ne gibi sorunlara yol açr performans düşüklüğü yaşıyorum bundan kaynaklı olabilir mi windows 10 pro bu tarih sona erince ne olacak?
Hiçbişe olmuyo normal kullanmaya devam edebiliyosun.widnowsum orjinal değilmiş böyle yazıyor ne gibi sorunlara yol açr performans düşüklüğü yaşıyorum bundan kaynaklı olabilir mi windows 10 pro bu tarih sona erince ne olacak?
Eğer deneme sürümü başlarsa key almanı öneririm ben çok fazla performans düşüklüğü yaşadım düşün 1650ti bir laptop da valorant orta-düşük ayarlarda kasmaya başladı.widnowsum orjinal değilmiş böyle yazıyor ne gibi sorunlara yol açr performans düşüklüğü yaşıyorum bundan kaynaklı olabilir mi windows 10 pro bu tarih sona erince ne olacak?