XLİVE
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Windowsda özellikte Vista bulunan isletim sistemlerinde Windows.old klasörleri Windows klasörü kadar yer tutar buda hardiskiniz asiri dolmasina neden olur. Windows.old eski sistem dosyalarini saklayan bir uygulamadir.
Windows.old dosyalarinin silinmesi
Ortalama 20 25GB veri barindiran bu klasörden kurtulmak istermisiniz?
O halde Windows old ( eski ) sorununuz su sekilde çözülecektir.
Öncelik Baslat menüsünden tüm programlar > donatilar> sistem araçlari> disk temizleme sekmesine giriyoruz.Daha sonra tüm kullanicilar olarak seçenekleri isaretliyoruz..
Bu asamadan sonra hangi bölüme isletim sistemi kurulmussa o sürücüyü seçirek devam ediyoruz daha sonrasinda karsimiza çikan pencere de önceki windows yüklemelerinin yanina tik (PARAF) koyuyoruz ve sildiriyoruz.
Bu islem bittiginizde önceli yüklemeden kurtulmus ve bilgisayarinizin HDD sinde genis bir yer açmis oluyoruz.
Kaynak
Windows.old dosyalarinin silinmesi
Ortalama 20 25GB veri barindiran bu klasörden kurtulmak istermisiniz?
O halde Windows old ( eski ) sorununuz su sekilde çözülecektir.
Öncelik Baslat menüsünden tüm programlar > donatilar> sistem araçlari> disk temizleme sekmesine giriyoruz.Daha sonra tüm kullanicilar olarak seçenekleri isaretliyoruz..

Bu asamadan sonra hangi bölüme isletim sistemi kurulmussa o sürücüyü seçirek devam ediyoruz daha sonrasinda karsimiza çikan pencere de önceki windows yüklemelerinin yanina tik (PARAF) koyuyoruz ve sildiriyoruz.

Bu islem bittiginizde önceli yüklemeden kurtulmus ve bilgisayarinizin HDD sinde genis bir yer açmis oluyoruz.
Kaynak