21 Ekim 2009 #1 M MuStAfAA Doçent Emektar Katılım 27 Haziran 2009 Mesajlar 714 Reaksiyon puanı 17 Puanları 18 arkadaşlar windows 7 modifiye yapacağım hangi programlar tavsiye edersiniz??? acil yazın..
21 Ekim 2009 #2 A ALMİ Profesör Katılım 9 Eylül 2009 Mesajlar 3,354 Reaksiyon puanı 60 Puanları 0 Modifiye yapıp burda yayınlıcan bizde sana yardım edicez başka isteğin Soruna gelince çok kolay bir yolu var ama araştır İnat olsun
Modifiye yapıp burda yayınlıcan bizde sana yardım edicez başka isteğin Soruna gelince çok kolay bir yolu var ama araştır İnat olsun
21 Ekim 2009 #3 Y yumluanarsist Rektör Katılım 11 Haziran 2009 Mesajlar 12,009 Reaksiyon puanı 280 Puanları 0 ALMİ dedi ki: Modifiye yapıp burda yayınlıcan bizde sana yardım edicez başka isteğin Soruna gelince çok kolay bir yolu var ama araştır İnat olsun Genişletmek için tıkla ... O da güzel. :huh:
ALMİ dedi ki: Modifiye yapıp burda yayınlıcan bizde sana yardım edicez başka isteğin Soruna gelince çok kolay bir yolu var ama araştır İnat olsun Genişletmek için tıkla ... O da güzel. :huh: