Windows Live Hotmail

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
adszsgs.jpg

Bende Internet Explorer 8 yüklü ama Windows Live Hotmail Internet Explorer 8 yükle diyor. :w00t:

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Firefox'u deneyin. Hem daha güvenlidir, hem daha hızlı.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu linux kullanıcıları ile Firefox kullanıcıları, sizlere sesleniyorum. Misyonerleri geçtiniz. Ne kadar seviyorsunuz millete bu ikisini önermeyi. Artılarını yazın, kullanan kullanır, kullanmayana da eyvallah...

İlker bütün çerezleri, geçici internet dosyalarını sil yeniden giriş yap bakalım. Algılayacak mı. ayrıca ie8 olarak sürüm numaran eski olabilir. daha güncel bir ie8 öneriyor olabilir site. Güncelleştirmelerini de açık tutmanı öneririm.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Senin IE 8 sürümün 8.0.6001.18702IC, benimki 8.0.6001.18865.

Senin şifreleme düzeyin 128 bit, benimki 256 bit.

Ben giriyorum, sen giremiyorsun. Tek diyebileceğim yukarıdakiler işte. :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:D:D:D:D:D

Gördüğüm şey MSN için optimize edilmiş bir IE8 yani anlacağın favori çubuğu,toolbar fln ekliyor:D

Yani yeni bir IE 8 değil:D

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bu linux kullanıcıları ile Firefox kullanıcıları, sizlere sesleniyorum. Misyonerleri geçtiniz. Ne kadar seviyorsunuz millete bu ikisini önermeyi. Artılarını yazın, kullanan kullanır, kullanmayana da eyvallah...

İlker bütün çerezleri, geçici internet dosyalarını sil yeniden giriş yap bakalım. Algılayacak mı. ayrıca ie8 olarak sürüm numaran eski olabilir. daha güncel bir ie8 öneriyor olabilir site. Güncelleştirmelerini de açık tutmanı öneririm.

Yazdık ya artılarını. Sen ie 'nin artılarını yaz. :)