Xinzu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 895
Arkadaşlar kurulum ekranında biçimlendir deyince yeni seçeneği pasif kalıyor, bunu nasıl çözeceğim?
Resim atabilir misiniz? Aynı zamanda altta bir hata yazısı varsa onun da detaylarını atarsanız sevinirim.Arkadaşlar kurulum ekranında biçimlendir deyince yeni seçeneği pasif kalıyor, bunu nasıl çözeceğim?
Şuan atamam maalesef diski fat32 olarak biçimlendirip yeniden iso'yu yazıyorum, kurulum ekranını geleyim atarım.Resim atabilir misiniz? Aynı zamanda altta bir hata yazısı varsa onun da detaylarını atarsanız sevinirim.
E biçimlendiriyorum diyorsun. Yani tüm bölümleri oluşturmuşsun, Ayrılmamış Alan kalmamış. SSD'ni seç ve devam et. Yeni demene gerek yok bu durumda ve diyemezsin zaten.Şuan atamam maalesef diski fat32 olarak biçimlendirip yeniden iso'yu yazıyorum, kurulum ekranını geleyim atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada herhangi bir hata almıyorum, tüm bölümleri biçimlendiriyorum fakat ssd'yi biçimlendirdikten sonra hiç bir şey olmuyor. Yeni seçeneği aktif olmuyor.
Öyle yapıyorum daha sonra kurulum ekranı geliyor, oturum açıyorum orada kalıyor.E biçimlendiriyorum diyorsun. Yani tüm bölümleri oluşturmuşsun, Ayrılmamış Alan kalmamış. SSD'ni seç ve devam et. Yeni demene gerek yok bu durumda ve diyemezsin zaten.![]()
Çevrimdışı kurulum yap ilk kurulumda. Orada bende de kalıyor. Önce çevrimdışı kur masaüstü gelince internete bağlayıp hesabını aç.Öyle yapıyorum daha sonra kurulum ekranı geliyor, oturum açıyorum orada kalıyor.
Deneyeceğim şu anda fat32 olarak yeniden yazıyorum iso'yuÇevrimdışı kurulum yap ilk kurulumda. Orada bende de kalıyor. Önce çevrimdışı kur masaüstü gelince internete bağlayıp hesabını aç.
UEFI ise Fat32 olması daha iyi olacaktır.Deneyeceğim şu anda fat32 olarak yeniden yazıyorum iso'yu
Evet, önceden NTFS olarak biçimlendirdimUEFI ise Fat32 olması daha iyi olacaktır.