Yardım Windows Kurulumda Disk Için Yeni Seçeneği Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xinzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Arkadaşlar kurulum ekranında biçimlendir deyince yeni seçeneği pasif kalıyor, bunu nasıl çözeceğim?

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Resim atabilir misiniz? Aynı zamanda altta bir hata yazısı varsa onun da detaylarını atarsanız sevinirim.
Şuan atamam maalesef diski fat32 olarak biçimlendirip yeniden iso'yu yazıyorum, kurulum ekranını geleyim atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada herhangi bir hata almıyorum, tüm bölümleri biçimlendiriyorum fakat ssd'yi biçimlendirdikten sonra hiç bir şey olmuyor. Yeni seçeneği aktif olmuyor.

American Megatrends

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Şuan atamam maalesef diski fat32 olarak biçimlendirip yeniden iso'yu yazıyorum, kurulum ekranını geleyim atarım.

Bu arada herhangi bir hata almıyorum, tüm bölümleri biçimlendiriyorum fakat ssd'yi biçimlendirdikten sonra hiç bir şey olmuyor. Yeni seçeneği aktif olmuyor.
E biçimlendiriyorum diyorsun. Yani tüm bölümleri oluşturmuşsun, Ayrılmamış Alan kalmamış. SSD'ni seç ve devam et. Yeni demene gerek yok bu durumda ve diyemezsin zaten. :)

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
E biçimlendiriyorum diyorsun. Yani tüm bölümleri oluşturmuşsun, Ayrılmamış Alan kalmamış. SSD'ni seç ve devam et. Yeni demene gerek yok bu durumda ve diyemezsin zaten. :)
Öyle yapıyorum daha sonra kurulum ekranı geliyor, oturum açıyorum orada kalıyor.

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Çevrimdışı kurulum yap ilk kurulumda. Orada bende de kalıyor. Önce çevrimdışı kur masaüstü gelince internete bağlayıp hesabını aç.
Deneyeceğim şu anda fat32 olarak yeniden yazıyorum iso'yu

Yardımlarınız için teşekkürler, nedense bu gün bilmeme rağmen her şeyi bozdum:D

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
UEFI ise Fat32 olması daha iyi olacaktır.
Evet, önceden NTFS olarak biçimlendirdim

Bu arada lütfen aktif kalın, az sonra fotoğraf atacağım

Oradamısınız?

Son düzenleme: