Windows kendiliğinden yeniden baslatma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omerov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
iyi günler arkadaslar bilgisayar windows logosu geldikten sonra kendini yeniden baslatiyor bilinen butun yolları denedim olmadi sorun donanımsal degil butun parcaları test ettim çunki sorun benim anladıgım kadarıyla windows ta ki MBR kaydının silinmesi onun için windows kendini acamiyor live olarak xp ya da win 7 caliştirip yedekleri alip format atarak sorunu cozuyorum ama bu sorunun format atmadan bi çözümü varmıdır sizce yada baska bi nedenden dolayı ola bilirmi bu yeniden baslatma sorunu şimdiden tesekkürler iyi forumlar

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
iyi günler arkadaslar bilgisayar windows logosu geldikten sonra kendini yeniden baslatiyor bilinen butun yolları denedim olmadi sorun donanımsal degil butun parcaları test ettim çunki sorun benim anladıgım kadarıyla windows ta ki MBR kaydının silinmesi onun için windows kendini acamiyor live olarak xp ya da win 7 caliştirip yedekleri alip format atarak sorunu cozuyorum ama bu sorunun format atmadan bi çözümü varmıdır sizce yada baska bi nedenden dolayı ola bilirmi bu yeniden baslatma sorunu şimdiden tesekkürler iyi forumlar
Format dvd'sini takıp sistemi onarabilirsin..

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
dediğim gibi bilinen bütün yolları denedim sistem onarma olmuyor dvd ile flas bellekle hepsiyle denedim ama malesef sonuc aynı
Fomattan başka bir yolu yok gibi görünüyor format attıktan sonra yüklenecek herşeyi yükledikten sonra sistemin imajını almanızı öneririm..

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Fomattan başka bir yolu yok gibi görünüyor format attıktan sonra yüklenecek herşeyi yükledikten sonra sistemin imajını almanızı öneririm..
Formatla zaten cözülüyor Live ile sistemi baslatip yedekleri alip sorunu cöze bilirim onda sıkıntı yok zaten ben format atmadan çözmenin bir yolu varmıdır onu arastiriyorum

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
konu güncel arkadaslar baska bi yorumu olan varmi bu durum için

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
güncel

clients

Profesör