Bu konuyu okuyanlar

enessyyy

Öğrenci
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
21
Bir üçüncü parti yazılım indirmek için Windows güvenliğini kapamıştım. Dosyayı indirdikten sonra virüs olabileceğini düşündüğüm bir dosyayı görev yöneticisinde gördüm. Virüs olduğunu düşünme sebebim ise dosyanın benim hiç bir şey yapmamama rağmen işlemciyi %60 ile %70 arasında kullanmasıydı. Ve işlemci fanının sesi çok fazla geliyordu. Bende bu yüzden Windows'u tüm sürücülerle birlikte sıfırladım. Sıfırlamadan sonra bilgisayarı açtığımda Windows güvenliğinin hala kapalı olduğunu gördüm. Bunun üzerine Windows güvenliğini aça tıkladım ama karşıma boş bir ekran geldi. Ayrıca Windows güncellemelerini denetlemek istediğimde şöyle bir yazıyla karşılaşıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x80070424). Ayrıca Microsoft Store gibi bazı uygulamaları da açamıyorum. Bunlar sadece benim fark ettiğim sorunlar. Belki daha fazlası da vardır. Her türlü çözümü denediğime inanıyorum. En az 5 kere bilgisayarı sıfırlamışımdır. Sonra internetten gördüğüm bir sürü yöntemi de denedim. Ama hiç biri işime yaramdı. Son olarak bir çözümde gördüğüm ”Windows Media Creation Tool” indirdim. Açtığımda her şey yolunda gidiyordu. Ama sonra güncellemeyi yükleme ekranında mavi ekran gösterip bilgisayarı yeniden başlattı. Pazartesi bilgisayarı bir bilgisayarcıya götüreceğim. Ama belki sizlerden işe yarayan bir çözüm alırım. Yardımınızı bekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • boş kısım.png
    boş kısım.png
    48.3 KB · Görüntüleme: 37
  • windows update kısmı.png
    windows update kısmı.png
    117.7 KB · Görüntüleme: 43

bud

Müdavim
Cezalı
Katılım
29 Kasım 2014
Mesajlar
5,328
Çözümler
6
Reaksiyon puanı
1,711
Puanları
113
Yaş
24
Windows sıfırlama işlemi çoğu zaman problemli çalışıyor ve sisteminize virüs bulaşmış olma ihtimalide olabileceğinden temiz format atmanız gerekmekte.
 

Eminkrkt

Jet Sesi, Özgürlüğün Sesidir!
Moderatör
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
2,201
Çözümler
8
Reaksiyon puanı
1,803
Puanları
113
Format usb si hazırlayıp sistemi komple yeniden kurmaktır. Youtube da videoları mevcut.
 
  • Beğen
Reactions: bud

kmurat

Müdavim
Cezalı
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,488
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,710
Puanları
113
Windows sıfırlama da Format. Seçenekler sunar, eski en iyi duruma geri almak veya tüm dosyaları silip yeniden kurulum için.
 

kmurat

Müdavim
Cezalı
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,488
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,710
Puanları
113
Orijinal halini tekrar kuramazsın o zaman. Markalara göre farklı olarak sürücüler de yedeklemede dahil oluyor.
 

Son mesajlar

Üst