Windows Etkinleştiremiyorum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar internetim falan herşeyim düzgün xp service pack 2 orijinal cd ile kurdum key de orijinal internet çalışıyor fakat etkinleştirmeye çalıştığımda böyle bir hata veriyor.

adsztw.png

Reaksiyon puanı
189
Çok fazla sayıda internetten aktifleştirme yapıldığı zaman telefon ile yapmak gerekiyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
madem orjinalini kabul etmiyor LODER BİOSMOD:lol::mrgreen:

TLF sistemini kullan sana vereceği kodları kaydet sakla ileride lazım olur..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet 30 gün kaldı diyor telefonla uğraşmak istemiyorum daha 2 kere etkinleştirmişimdir en fazla.Hep oluyordu internet ayarları falan düzgün ama etkinleşmiyor şu telefon olayını da tam bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
189
Telefon ile uğraşmıyosun ki. Seni telefonda bilgisayar karşılıyo zaten. Ekrandaki sayıları tuşluyosun o da sana karşılığında bir numara söylüyo ve oradaki kutucuklara giriyosun. Ayrıca 0800'lü bir hat üzerinden hizmet verdiği için aramak ücretsiz...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Numarası kaç ben Türkiye'yi seçtiğimde konum olarak ücretsiz numara kullanılamaz diyor.

Reaksiyon puanı
189
ms türkiyeyi ara orada ürün etkinleştirmesini seçince telefon numarasını veriyor. bir zamanlar ezbere biliyodum da şimdi hatırlamıyorum...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Telefon ile uğraşmıyosun ki. Seni telefonda bilgisayar karşılıyo zaten. Ekrandaki sayıları tuşluyosun o da sana karşılığında bir numara söylüyo ve oradaki kutucuklara giriyosun. Ayrıca 0800'lü bir hat üzerinden hizmet verdiği için aramak ücretsiz...

Ücretsiz demeyelim de daha önceden lisans ücreti adı altında hepsinin parasını aldılar diyelim. :P

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
5 etkinleştirmeden sonra telefon açman gerekiyor. Ancak herseferinde farklı bir serial vereceği için, her formatta tekrar tekrar araman gerekecek

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Service Pack 3 kurunca aktivasyona gerek kalmıyor diye biliyorum..

Reaksiyon puanı
189
Ücretsiz demeyelim de daha önceden lisans ücreti adı altında hepsinin parasını aldılar diyelim. :P

zaten o ayrı bir olay :D 2-3 yıl öncesine kadar etkinleştirme de normal hat üzerindeydi müşteriye giriyodu :D zaten bilgisayar karşıladığı için uzun sürüyo aramak ondan sonra kol gibi telefon faturası :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlla telefonla mı arayacam şimdi başka bir çözümü yok mu telefonla arayacaksam arayacağım numarayı ve yapacaklarımı adım adım söyler misiniz?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Ekran görüntüsünü koyduğun yerdeki "Telefon" tuşuna tıklıyorsun ve ekranda 55 haneli bir rakam görüyorsun. Sonra 0800 211 39 39 numaralı telefonu arıyorsun. Seni bir bilgisayar karşılıyor, neyi etkinleştireceğini soruyor, sen de Windows XP'ye karşılık gelen numarayı tuşluyorsun. Bu adımda sana ekranda gördüğün 55 haneli numarayı beşer beşer girmen gerektiğini söylüyor. Her beş basamağı girdikten sonra bilgisayarın bunu kontrol etmesini beklemelisin yoksa algılamaz.

Tüm numaraları girdikten sonra aynı ekranda girmen gereken numaraları sana veriyor. Sen de bu numaraları o ekranda girip tamamlıyorsun ve Windows etkinleştirilmiş oluyor. Eğer yine olmazsa, aynı telefon numarasından bir temsilci ile görüşme seçeneğini seçerek sıkıntını telefonu açacak kişiye anlatabilirsin, genellikle yardımcı olurlar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla adım 3 diye bir yerde numaralar yazıyor ama 6 haneli ve 9 tane numara 54 tane sayı yazıyor yani.

Yükleme no yazıyor orda da başka da numara yok. A B C D E F G diye onay no var birde oralara ben birşey yazacakmışım bana verdiği numarayı yazacakmışım.

Ayrıca sanırım başka bir sorun var key kullanımından değil ürün anahtarını başka bir orijinal ile değiştirdim(elimde 4 tane orijinal anahtar var:D )internet ile etkinleştirmedi yine resimdeki hatayı verdi.

Reaksiyon puanı
189
Valla adım 3 diye bir yerde numaralar yazıyor ama 6 haneli ve 9 tane numara 54 tane sayı yazıyor yani.

Yükleme no yazıyor orda da başka da numara yok. A B C D E F G diye onay no var birde oralara ben birşey yazacakmışım bana verdiği numarayı yazacakmışım.

tamam işte oradaki numaraları 6'şarlı şekilde telefonla etkinleştirme kısmında tuşluyosun o numaraların altına gireceğin numaraları sana söylüyor...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tamam teşekkürler son gün etkinleştiririm:D