Windows Eski Driver Kuruyor

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
3400G APU sistem kullanıyorum. AMD sitesinden driver indiriyorum. Kuruyorum. Gayet güzel çalışıyor. Sonra windowstan güncelleme denetimi yaptığımda farklı bir AMD driverı indiriyor. AMD yazılımına girmeye çalıştığımda ekrana bu çıkıyor.
1619965971710.png

Dün de aynısını yaptı AMD programını tekrar kurmuştum. Şimdi denetleyince yine aynısını yaptı. Neden böyle yapıyor bu?

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Ben Windows'un hiç güncel sürücü yüklediğini görmedim ki. Resmi sitesinden güncel sürücüyü kendin indirip, yükle. Gerisini karıştırma.
Windowsu güncelleyeceğim zaman ne yapacağım o zaman? Güncellemeleri denetle butonuna basınca hem windowsu güncelliyor hem de AMD'nin eski versiyonu yüklüyor.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Windowsu güncelleyeceğim zaman ne yapacağım o zaman? Güncellemeleri denetle butonuna basınca hem windowsu güncelliyor hem de AMD'nin eski versiyonu yüklüyor.
Windows 10'da ne yazık ki Windows 7'deki gibi istediğin güncelleştirmeleri seçip yükleme özelliği yok. Nasip olursa inşallah Delphi dilini kullanarak bu sorunu çözen bir uygulama yazmayı düşünüyorum.

Ama bu aralar başka bir proje üzerinde çalışıyorum.?