Windows ekranını döndürmek[Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar

daha önce forumda paylaşılan(belki 2-3 sene önce) ama şuan unuttugum ve ismini de hatırlamadıgımdan aramada bulamadım bir yazılım arıyorum

ismini bilmedigimden şöyle söyleyim; kısa süreligine bilgisayarın başından kalkacaksın ve birilerinin ekranındaki uygulamaları görmesini istemiyorsun bunun için bu yukledigin program sayesinde tuşlar yardımıyla ekranı sag-sola çevirip 2. bi masaüstü ekranı çıkıyor karşına bu sanırım 4 tane ekran olabiliyordu .Umarım hatırlayanlar vardır.Yada yakın zamanda paylaşıldıysa yeniden, ismini soyleyebilirmisiniz

teşekkürler :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
DeskSpace

Tanıtım :

Deskspace ile birden 4 adet yapay masaüstü yaratabilir ve ayrıca bu masaüstlerini kullanırken geçişlerde oldukça şık geçişler ile bilgisayarınızı daha da havalı gösterebilirsiniz.

Linux Ubuntu Beryl uygulamasını bilenler bu uygulamayı zaten kullanıyorlardı. Ancak windows için böyle bir uygulama mevcut değildi. Windows'unuzu da 3 boyutlu bir şekilde yapay masaüstleri ile kullanmak artık bu program ile oldukça kolay. Sisteminizin tabi bu özelliği kaldırabilecek özelliklere sahip olması gerekiyor.

Ctrl+Shift+Alt tuşlarına aynı anda basarak masaüstleri arasında geçişler yapabileceğiniz bir kare küp şekli görüntüsüne ulaşabilirsiniz. Ayrıca mouse'unuzda bulunan roll tekerleği sayesinde bu uzaktan görebildiğiniz küp şekli masaüstünüzü yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz.

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LadyArch3r çok teşşekkürler

aradagım program buydu

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kendı kullanıcı adına şifre koy bir tanede guest oturum ac daha kolay olur senın için eklranı kıtler gidersin bakacak olanda gueste girer. ekran kitleme windows logo tuşu + L ile kitlersin kolaylıkla

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maksat birilerinin görüp görmemesi değil sadece yazılmın nasıl bişey oldugunu daha iyi anlatabilmek için onu soyledim ben o arayuzleri ayrı ayrı kullacagım o yuzden arıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...