Windows ekranı sonrası mavi ekran.

ilke2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba. Daha demin pc me usb ile format attım . Fakat usb yi çıkarmadan yeniden başlatınca otomatik kuruluma gine başlıyor. Usb yi başladıktan sonra takarsam ve ya hiç takmassam windows logosu geliyor , ardından çat mavi ekran ve hemen yeniden başlıyor sonra yine aynısı oluyor. Nasıl çözebilirm ?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
USB aygıtı çıkarmadan başlatmayı denediğinizde windows kurulum ekranıyla karşılaşmanız normal. Mavi ekran için harddisk onarma işlemi yapabilirsiniz. Bilgisayarı güvenli modda başlatabiliyormusunuz?

ilke2018

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
USB aygıtı çıkarmadan başlatmayı denediğinizde windows kurulum ekranıyla karşılaşmanız normal. Mavi ekran için harddisk onarma işlemi yapabilirsiniz. Bilgisayarı güvenli modda başlatabiliyormusunuz?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Başlatılamıyor. Şimdi bu sata mode olayını deniyeceğim biraz kurcalıyım düzelir belki

Bu sata mode olayını ide den ache yaptım açıldı şuan bi sıkıntısı yok. Çok sağolun ilginiz için rahatsız ettüm gece gece

Son düzenleme:

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926

Başlatılamıyor. Şimdi bu sata mode olayını deniyeceğim biraz kurcalıyım düzelir belki

Bu sata mode olayını ide den ache yaptım açıldı şuan bi sıkıntısı yok. Çok sağolun ilginiz için rahatsız ettüm gece gece
Estağfurullah sizde sağolun.