Windows - disk yok hatası

selcukozaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b4bf7c 4 75b4bf7c

böle bir hatayla karşılaşıyorum amvo.exe autorun virüsünden kaynaklandığı sonucuna varıp combofix kurdum çalıştırdım, combofix işini bitirdi logunu hazırladı ama hala problem geçmedi sürekli aynı uyarlıyla karşılaşıyorum sorunum nedir sizce yardım edebilirmisiniz ?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Sorun flash bellek ve telefon kartı takınca mı oluyor?
Eğer öyleyse kaspersky kur güvenli modda tarat.
Silmesine izin ver. sorun geçecektir(bende geçti ) 3-4 gün sonra yine aynı hatayı verdi.(amvo.exe iptale bastıkça yeniden çıkıyor)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
aşağıdakileri bi uygula.

1-Bilgisayarınızı kapatın ve gücü kesin (prizden)
2-Bios pilini çıkarın ve kart okuyucunuzunda bağlantısını çekin.
3-Kasayı açmışken benim yaptığım gibi kart okucunuzu tamamen kasadan ayırın ve okuyucunuzun saç kasasını kırmadan kapağını açın ve güzelce tozlarından temizleyin.Aşırı tozlanma pinlerinin arasından çıkmadığını göreceksiniz.Ben elektrik süpürgesi ile temizledim.
4-Sonra tekrar monte edip kasanıza bağladıktan sonra bios pilini takın
5-Kasaya gücü verip pc nizi çalıştırın.Şimdi deneyin Mms kart yada flash'ınızı takınca aynı uyarıyı alacakmısınız.
Not>Ben Daha önce bios pilinin çıkarılmasını yapmıştım ama olmamıştı muhtemelen kart okuyucunuzun içine dolan yoğun tüycükler ve toz zerreleri buna sebebiyet veriyor olabilir.Her ne olursa olsun ben şimdi bi pislik uyarıdan kurtuldum.