Windows da uygulama silme

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Minecraft diye bir oyun var ve ben bu oyunu sılmek istiyorum Normalde denetım masasından sılıp %APPDATA% girip silmek gerekiyor aynısını yapıyorum iş APPDATAYA gelınce .minecraft klasorunu goruyorum ve sonra klavyeden delete basmama ragmen hiç bi uyarı gelmıyor dosya sılınıyor diye kaç kere denedım olmadı sag tık yapıp sil e de basdım gene hıç bı uyarı gelmedı minecraft sılınıyor dıye bende Bende Bole bı Sorun Var çözümünü biliyor iseniz lütfen söyleyin.Şimdiden teşekkürler

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Uninstaller yazılımları var onları dene sonuç alırsın.

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum oyunda unıstall dıye bı dosya yok sadece 1 tane dosya var oda sılınmıyor zaten onu anlamadım kaç gundur sılemıyorum sılsemde sılınıyor diye uyarı bıle gelmıyor sil basıyorum bom boş beklıyor pc

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
dostum oyunda unıstall dıye bı dosya yok sadece 1 tane dosya var oda sılınmıyor zaten onu anlamadım kaç gundur sılemıyorum sılsemde sılınıyor diye uyarı bıle gelmıyor sil basıyorum bom boş beklıyor pc
Oyunda uninstall dosyası var demedim ki ben, bak IOBIT Uninstaller adında bir yazılım var Windows için... İndir kur onu sistemine kaldıramadığın her ne varsa kaldıracaksın.

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tmm saol ben analamamışım yapıyım olmasa solerım

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum başka Unıstaller PROGRAMLARI bılıyormusun

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iobit de napmam gerek onu solermısın su anda pc yı taratıyorum

---- Mesajlar birleştirildi ----

Son düzenleme:

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
iobit de napmam gerek onu solermısın su anda pc yı taratıyorum

Listeden kaldırmak istediğin programı seçip kaldır diyeceksin, en son derin tarama yapacak kalıntıları temizleyecek bu kadar.

Ahmet3TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler Çözumu yok bana göre çünkü olmuyor format atcam zaten çok bekledi pc şimdiye kadar format atmam gerekdi Windows 8.1 kullanmayıbn iğrenç windows 7 en ıyısı oyun için yada işlem yapmak için 8.1 atmak hataydı .... (8.1 pişmanlık )

MEHMET PRİNCEPS Sızlere TEŞŞEKUR Ederim Yardım Ediginizden Dolayı Kendınıze IYI bakın Hadi EYW