Windows bu diske yüklenemez

makifaribas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows bu diske yüklenemez ilerde sorun yaratabilir hatası alıyorum ama yinede windows kuruluyor. Kurulma işlemi bittikten sonra pc yi yeniden başlatıyor ve kurulumada yeniden başlıyor yardım*****

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Windows bu diske yüklenemez ilerde sorun yaratabilir hatası alıyorum ama yinede windows kuruluyor. Kurulma işlemi bittikten sonra pc yi yeniden başlatıyor ve kurulumada yeniden başlıyor yardım*****

Diski formatladınız mı

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ilk restartdan sonra cd yada flash bellek ne varsa çıkartın makineden. zaten gerekli bilgileri alıp kuruluma kaldığı yerden devam edecektir.

makifaribas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diski formatladınız mı
Diski milyon kez formatladım , biçimlendirdim ve böldüm. Diskin bozulma gibi bi ihtimali olamaz 2 yıllık makina tıkır tıkır çalışıyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilk restartdan sonra cd yada flash bellek ne varsa çıkartın makineden. zaten gerekli bilgileri alıp kuruluma kaldığı yerden devam edecektir.

Bunu hiç denemedim dışardayım şuanda eve gelince deneyeceğim takipte kalın

makifaribas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Allah senden razı olsun flaşı çıkarttım ve şuanda windowsuma kavuştum sorun çözüldü kilitlenebilir konu