aslan068
Öğrenci
Arkadaşlar en acilinden merhaba, benim pc otomatik onarımı hazırlanıyor falan diye habire baştan başlıyordu, kısır döngüdeydi, 5,10 defa kapatıp açtım, şimdş bu görüntü geldi, ne yapmalıyım, yardımcı olun lütfen
Hocam hiç bir şey yapmadım, ama pcde şu sorun vardı bi süredir, pcden harddiske kopyalama işlemi yaparken birçok dosyada yarıda kesiliyor kopyalama işlemi, kopyalama hızı 0 byte falsn diyip ilerlemiyorduHard diski hiç çıkardınız mı?
Bios'tan Boot menüsü ayarlarını mı değiştirdiniz?
Resimdeki ekranda Windows Boot Manager'i seçer misiniz?
Sonra bu olmuş dün kardeşim uğraşmış biraz aç kapa şeklinde sonra açılmış, ben açtım durum yukarda anlattığım gibiHard diski hiç çıkardınız mı?
Bios'tan Boot menüsü ayarlarını mı değiştirdiniz?
Resimdeki ekranda Windows Boot Manager'i seçer misiniz?
Hocam Windows yükleme medyasıyla onarma ne demek bilmiyorum ama yarın bilgisayarcıya götürsem, umarım içindekileri kurtarabilirim, bişi diyebilir msnz bu konuda?bu ekran boot popup ekranı, hangi birimden başlatayım diyor windows boot managerin yüklü olduğu hdd seçilip başlanması lazım tekrar bu ekran geliyorsa demek ki windowsun boot dosyaları zarar görmüş bi windows yükleme medyasıyla onarma yapmayı dene
Hocam diskleri silmeden format atınca sıkıntı çözülür mü?içindekilere bişey olmamıştır zaten merak etme, 30 TL format parası alacak senden olacağı bu, format atarken diskleri silerek atarsa bilgilerin gider ama diskleri silmeden atması gerek, ona ekstra para alırım derse de yaptırma, biz sana formatı öğretiriz
Teşekkürler hocamsorun boot dosyalarının kaybolması ise çözülür, başka bir sorun varsa bilmiyorum
Hocam harddiski değişcek gitmiş bu diyor, 350 tl dedi yav, ne diyon??sorun boot dosyalarının kaybolması ise çözülür, başka bir sorun varsa bilmiyorum
Harddisk mi 350 TL?Hocam harddiski değişcek gitmiş bu diyor, 350 tl dedi yav, ne diyon??
Hocam harddiski değişcek gitmiş bu diyor, 350 tl dedi yav, ne diyon??
windows boot managere bas
50 tl servis ücreti imiş, gerisi de 300 harddisk kurulum falan, 1 tb takıcakHarddisk mi 350 TL?
2 TB mi takacakmış da 350 TL istiyor? Pahalı demiş.
--- Gönderi Güncellendi ---Dosyalarınızı kurtarabilecek mi?
İmkan varsa farklı bir yere daha gösterin lütfen.
50 tl servis ücreti imiş, gerisi de 300 harddisk kurulum falan, 1 tb takıcak
Hocam bilgisayar şu an bende değil, peder götürdü, 300e yaparsanız yapın demiş, yoksa yapmayın demiş, durum buBilgisayarınızın garantisi var mı?
Harddisk'i bahsettiğiniz arkadaştan alırsanız yaklaşık olarak 70 lira kar edecek gibi görünüyor ki buna servis ücreti dahil değil. İmkan varsa farklı bir yere daha gösterin lütfen.
Hocam bilgisayar şu an bende değil, peder götürdü, 300e yaparsanız yapın demiş, yoksa yapmayın demiş, durum bu
Hocam bilgisayar şu an bende değil, peder götürdü, 300e yaparsanız yapın demiş, yoksa yapmayın demiş, durum bu
Çok teşekkürler hocam ilginiz için300 biraz daha iyi bir rakam hocam. Yükselmemenizi tavsiye ederim ben de.
--- Gönderi Güncellendi ---
300 biraz daha iyi bir rakam hocam. Yükselmemenizi tavsiye ederim ben de.
Çok teşekkürler hocam ilginiz için
Teşekkürler hocam tekrardanRica ederim, vazifemiz.
Herhangi bir probleminizde burada olduğumuzu unutmayın lütfen. Kolaylıklar dilerim.