Windows Boot Manager Sorunu

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar en acilinden merhaba, benim pc otomatik onarımı hazırlanıyor falan diye habire baştan başlıyordu, kısır döngüdeydi, 5,10 defa kapatıp açtım, şimdş bu görüntü geldi, ne yapmalıyım, yardımcı olun lütfen

IMG_20170501_155741.jpg

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Hard diski hiç çıkardınız mı?
Bios'tan Boot menüsü ayarlarını mı değiştirdiniz?
Resimdeki ekranda Windows Boot Manager'i seçer misiniz?

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç bir şey yapmadım, ama pcde şu sorun vardı bi süredir, pcden harddiske kopyalama işlemi yaparken birçok dosyada yarıda kesiliyor kopyalama işlemi, kopyalama hızı 0 byte falsn diyip ilerlemiyordu
--- Gönderi Güncellendi ---
Sonra bu olmuş dün kardeşim uğraşmış biraz aç kapa şeklinde sonra açılmış, ben açtım durum yukarda anlattığım gibi

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk seçeneğe tıkladım yine döngü devam etmeye başladı, ilk başta bahsettiğim şekilde ://

Reaksiyon puanı
2,148
bu ekran boot popup ekranı, hangi birimden başlatayım diyor windows boot managerin yüklü olduğu hdd seçilip başlanması lazım tekrar bu ekran geliyorsa demek ki windowsun boot dosyaları zarar görmüş bi windows yükleme medyasıyla onarma yapmayı dene

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win
bu ekran boot popup ekranı, hangi birimden başlatayım diyor windows boot managerin yüklü olduğu hdd seçilip başlanması lazım tekrar bu ekran geliyorsa demek ki windowsun boot dosyaları zarar görmüş bi windows yükleme medyasıyla onarma yapmayı dene
Hocam Windows yükleme medyasıyla onarma ne demek bilmiyorum ama yarın bilgisayarcıya götürsem, umarım içindekileri kurtarabilirim, bişi diyebilir msnz bu konuda?

Reaksiyon puanı
2,148
içindekilere bişey olmamıştır zaten merak etme, 30 TL format parası alacak senden olacağı bu, format atarken diskleri silerek atarsa bilgilerin gider ama diskleri silmeden atması gerek, ona ekstra para alırım derse de yaptırma, biz sana formatı öğretiriz

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoc
içindekilere bişey olmamıştır zaten merak etme, 30 TL format parası alacak senden olacağı bu, format atarken diskleri silerek atarsa bilgilerin gider ama diskleri silmeden atması gerek, ona ekstra para alırım derse de yaptırma, biz sana formatı öğretiriz
Hocam diskleri silmeden format atınca sıkıntı çözülür mü?

Reaksiyon puanı
2,148
sorun boot dosyalarının kaybolması ise çözülür, başka bir sorun varsa bilmiyorum

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
50 tl servis ücreti imiş, gerisi de 300 harddisk kurulum falan, 1 tb takıcak

Bilgisayarınızın garantisi var mı?

Harddisk'i bahsettiğiniz arkadaştan alırsanız yaklaşık olarak 70 lira kar edecek gibi görünüyor ki buna servis ücreti dahil değil. İmkan varsa farklı bir yere daha gösterin lütfen.

aslan068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosua
Bilgisayarınızın garantisi var mı?

Harddisk'i bahsettiğiniz arkadaştan alırsanız yaklaşık olarak 70 lira kar edecek gibi görünüyor ki buna servis ücreti dahil değil. İmkan varsa farklı bir yere daha gösterin lütfen.
Hocam bilgisayar şu an bende değil, peder götürdü, 300e yaparsanız yapın demiş, yoksa yapmayın demiş, durum bu

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam bilgisayar şu an bende değil, peder götürdü, 300e yaparsanız yapın demiş, yoksa yapmayın demiş, durum bu

300 biraz daha iyi bir rakam hocam. Yükselmemenizi tavsiye ederim ben de.
--- Gönderi Güncellendi ---

300 biraz daha iyi bir rakam hocam. Yükselmemenizi tavsiye ederim ben de.