Windows başlangıç logoları

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya bızım arkadaslarla da dusunduk te gerçekten adama helal olsun ya pıyasada bole bı sı yokken adam dusunuo masaustu olsun bılgısayarım olsun ınsanlar ınternete gırsın .ya adamın kazandıgı helal be valla bravo B)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tabi helal abi,adamın çok emeği var ;)

Yalnız vistanın öyle olduğunu bilmiyordum,seneye geçeriz artık ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu Logolardan Hayatımda İlk tanıştığım Windows 95 idi. O zamanlar Orta okula gidiyordum ve Bilgisayar kursuna yazılmıştım. 3-4 ay sonrada Orjinal 98'li bir Sisteme sahip olmuştum ne Günlerde be :)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
PcMaSTeR dedi ki:
Bu Logolardan Hayatımda İlk tanıştığım Windows 95 idi. O zamanlar Orta okula gidiyordum ve Bilgisayar kursuna yazılmıştım. 3-4 ay sonrada Orjinal 98'li bir Sisteme sahip olmuştum ne Günlerde be :)

Bende 98 de başlamıştım :D İnternet logosuna bakıp bakıp;"Ulann gereksiz yere iknlar koyuyolar masaüstüne" dediğim,koskoca bigisayarda sadece mario oynayabildiğim günlerdi :^)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lucifer dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:

Bende 98 de başlamıştım :D İnternet logosuna bakıp bakıp;"Ulann gereksiz yere iknlar koyuyolar masaüstüne" dediğim,koskoca bigisayarda sadece mario oynayabildiğim günlerdi :^)
ben 98i 3 sene kullandım mario ve bi araba yarışı vardı onları oynardık..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
lucifer dedi ki:

O vistanın boot logosu değildir.Hoşgeldiniz yazısından önce çıkan parıldayan küçük bi logo işte.İnsanlara neyi kullandığını hatırlatmak amacıyla koyulmuş :D

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
m1903 dedi ki:
lucifer dedi ki:

O vistanın boot logosu değildir.Hoşgeldiniz yazısından önce çıkan parıldayan küçük bi logo işte.İnsanlara neyi kullandığını hatırlatmak amacıyla koyulmuş :D
Evet o logo hoşgeldiniz ekranından önce 2 saniyeliğine çıkan parlıdayan logo başlangıç ise daha önce..