Windows başladıktan hemen sonra donuyor

berkesantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar hayırlı forumlar. Laptopum var ilk aldığımda win8'di .Ben yeni SSD taktım ve win10 format attım. Ancak açıldıktan sonra 30 saniye kadar kullanabiliyorum sonra tamamen donuyor fare imleci dahil. Sadece güvenli modda çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım tekrar format atmalımıyım. Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar özellikleri
İşlemci: İntel Core i5-4200u 1.60ghz
EKran kartı : Amd radeon HD graphics 8750M
Ram: 8GB
yeni aldıgım ssd : james donkey 240gb

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Merhaba dostlar hayırlı forumlar. Laptopum var ilk aldığımda win8'di .Ben yeni SSD taktım ve win10 format attım. Ancak açıldıktan sonra 30 saniye kadar kullanabiliyorum sonra tamamen donuyor fare imleci dahil. Sadece güvenli modda çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım tekrar format atmalımıyım. Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar özellikleri
İşlemci: İntel Core i5-4200u 1.60ghz
EKran kartı : Amd radeon HD graphics 8750M
Ram: 8GB
yeni aldıgım ssd : james donkey 240gb

bu James Donkey marka SSD ler hakkında bir problem olduğu internette bu aralar baya popüler sağlam bi SSD çıkmıyormuş fabrikalarından.. ama sen genede bence bir temiz kurulum yap güvenli modda düzgün çalıştığına göre bir sürücü o kilitlenmeye sebep oluyor olabilir. Windows yanlış bir sürücü yüklüyor muhtemelen birdahaki kurulum esnasında makineyi wifiye baglama ve sürücüleri kendin yükle windows update'yi kapatıp.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
James donkey ssd ile ilgili bir sorun normalde olmaz, ben kullanıyorum ne zamandır ve sorun çıkarmadı bende.

Sorun sürücü kaynaklı gibi duruyor. 64 bit sürücüleri destekliyorsa 64 bit olması önemlidir sürücülerin. Aygıt yöneticisinden ünlem işaretli bir sürücü hatası olup olmadığına önce bakmalısın.

Formatı attığın win 10 isosu sağlam, güvenilir mi yoksa internetten belirsiz bir siteden mi indirdin?