Windows Açıldıktan Sonra Siyah Ekranda Donuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bjk0045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bjk0045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İşletim sistemim windows xp sp3 sorun windows açıldıktan sonra masaütünü gösterecegi sırada siyah ekranda donup kalıyor sadece farenin imlecini görüp oynatabiliyorum.
görev yöneticisini açımıyor,güvenli modda denedim aynı şekilde siyah ekranda kalıyor,xp cd sini takıp onarma işlemini hatasız yaptım gene aynı daha sonra cd le direk açılan xp yi açtım dosyaları kontrol etmek için herhangi bir autorun virüsü falanda görünmüyordu boot.ini dosyasını kontrol ettim ondada bir sıkıntı yok.Bu dertten nasıl kurtulabilirim? büyük ihtimal yeni bir virüs türedi başka bir neden bulamadım.Diger sitelerden araştırdım biraz aynı dertten başı ağrıyanlar var ama çözüm için bir cevap bulumadım.Yardımlarınızı bekliyorum

bjk0045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyi başka bir cd ile deneyim?

gaydurugubbak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu problem son zamanlarda arttı, bende bir virüs diye düşünüyorum. Repairini henuz gerçekleştiremedim, zannedersem registryda bir kaç oynama yaparak bu hale getiriyor virüs.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
geçen aynısı başıma gelmişti, hiç uğraşmadım ubuntu live cd den dosyalarımı kurtardım sonra da bastım temiz formatı gitti.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows7 de explrer.exeyi yanlışlıkla kaldırınca aynı sorunu yaşamıştım yada shell32.dll ikisinde de aynı şey oluyor. Bu dosyaları kontrol etmenizi öneririm