Windows 8'in Pazar Payı Ne Kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgacem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Csoylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duyumlarıma göre kullanıcılar pek beğenmemişler. Gerisi hakkında bir bilgim yok. Ancak bencede güzel olmamış. W8 yerine Os-x i tercih ederim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Çoğunluk gibi win7 ile devam, dokunmatik bir tablet/laptop olmadıktan sonra win8'in makyalanmış win7'den farkı yok. Başlat buttonunu aeroyu vs açmak için bile programlarla uğraşmaya gerek yok. Herşey biyana tabletim olsa zaten bi yolunu bulup android kullanırdım.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Yeni PC alımları yapıldıkça pazar payı yükselecek.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.

microsoftcertifieddowngrade.jpg

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
win 8 için bence daha zaman lazım şu an için henüz erken

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
win 8 için bence daha zaman lazım şu an için henüz erken
katılıyorum sp1 gelmeden bi işe yaramaz win 7 olan makinamı win 8 yaptım yapmaz olaydım ilk 3-4 gün bi şey yok hızlı ama ne olduysa birden aniden masa üstü tepki vermiyor kapat tuşuna (güç tuşu) basıyorum tınlamıyor bu sürekli oldu hangi bakım programını denediysem tık yok sürekli virüs giriyor ki kurulu antivirüs program bitdefender bende sen ne güzelsin win 7 dedim ve döndüm mutluyum yaklaşık 9 aylık win 7 kullanıp sonrasında win 8 e dönmüştüm win 7 bile iyi dayandı ama win 8 :P

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sürekli bir değişiklik yenileme çabası içinde microsoft. Kurulu düzeni bozmak aslında window 8'in yaptığı. Başlat menüsü yok bazı yerler değişmiş vs vs. Windows 8 tasarlanırken sadece tablet, telefonler düşünülmüş pc kullanıcıları unutulmuş biraz. Dokunmatik özelliği olmayan bir pc de metro arayüzünün ne gereği olabilir ki. Program geliştirici birininde metro arayüzünü kullanacağını pek sanmıyorum.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Windows 8'i deneme sürümünden beri kullanıyorum memnunum ama hala win 7 ultimate özlemi var içimde...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Win8 tablet, telefon gibi dokunmatik cihazlar için ideal. Normal bilgisayarlarda hele ki o metro arayüzü hiç kullanışlı olmuyor.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Duyumlarıma göre kullanıcılar pek beğenmemişler. Gerisi hakkında bir bilgim yok. Ancak bencede güzel olmamış. W8 yerine Os-x i tercih ederim.

Şöyle engin bilginizle iki sistemi kıyaslanız da bizde Windows 8 yerine Os-x (os-x yalnız OSX değil. :) ) tercih etsek. :D

Csoylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://shiftdelete.net/windows-8-mac-os-xin-gerisinde-kaldi-42781.html

Ayrıca kullanın bence sonra karar verin. Anlamak için yaşamak lazım.
Bu arada alaycı ve küçümseyici ayzı zamanda bi o kadarda "saygısız" olmanıza gerek yok.

Yalnız benim oradaki ricamı küçümseyici bir tavır olarak görmenizin tek nedeni, ortada yapabileceğiniz bir açıklamanın olmaması gibi geliyor bana. Yani bariz yazım yanlışınıza yaptığım küçük gönderme gibi tamamen mizahi ve şaka amaçlı birşeyi saygısızlık olarak görmediğinizi umuyorum. Kaldı ki taa bir ay öncesinin doğruluğu göreceli ve tartışılabilir verilerine verdiğiniz linkin herhangi bir şeyi kanıtlar nitelikte olmadığını sizde benim kadar iyi biliyorsunuz :) Orada anlamak için yaşamak lazım demişsiniz. Katılıyorum. Kulaktan dolma bilgilerle birşeyi birşeye tercih etmek en basit anlamıyla bilmemek değil öğrenmemektir ve ayıp kabul edilir. :)

Ek Not : Çok daha güvenilir bir kaynak olan http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp adresine göz atarsanız orada Win7'nin bile şu anki pazar payına rağmen çıktıktan sonra Mac'i geçmesinin 9 ay aldığını ve kullanımının ivmelenerek arttığını görebilirsiniz. Win8 ise bundan bile daha yüksek bir ivme ile kullanım oranını artırıyor. Tabi bu size ne ifade ediyor orası size kalmış. Benim ki sadece doğru bilgi verme isteği ;)