• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8'in bütün serialleri bloke oldu

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet şu an Windows 8 yükledim seriallerle 180 gün uzatma ömrü vardı fakat buna microsofttan cevap geldi direk bütün keyler bloke oldu.Siteleri araştırdım.Microsoft bütün serialleri bloke etmiş.Anlaşılacağı üzere Windows 8'de korsana geçit yok :hammer:

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Windows 8 final sürümü henüz çıkmadı. O bahsettiklerin enterprise sürümlerine ait serialler. Her sistemin açığı vardır. En fazla 1 ay veriyorum Windows 8'e.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
microsoft en fazla 1 ay daha dayanabilir, orjinal sürüm çıkmadan ilacı çıkmış olur kafanızı yormayın.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Yani şimdi ne oldu senin w8??.. Ekranmı karardı?..

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Windows 8 Pro RTM Türkçe mi? Özelden link atarmısınız...

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Değil ama olabiliyor, aşağıdaki adımları izleyin:

Dil Paketini İndirin

Buraya tıklayarak dil paketi dosyasını bilgisayarınıza kaydedin. Link içerisinde torrent dosyası yer almakta. Güncel bir torrent istemcisi (uTorrent vs.) ile yaklaşık 33.4 MB dosya büyüklüğene sahip paketi indirmeniz birkaç dakikanızı alacaktır.

Paketi Sisteme Entegre Edin

Windows 8'de Başlat menüsü olmadığı için Windows+R tuşlarına basın ve açılan çalıştır penceresine şu satırı kopyalayıp Enter'a basın.

\Windows\system32\lpksetup.exe

Açılan pencerede Install display languages bağlantısına tıklayın. Sonraki adımda Browse diyerek indiridiğiniz "lp.cab" dosyasını bulun. Next düğmesine tıklayın ve yükleme bitene kadar bekleyin. Yükleme işlemi bittikten sonra Control Panel - > Language yolunu izleyin. Türkçe diline çift tıklayın ve açılan ekranda Türkçe dilini uygulayın. Oturum kapanıp tekrar açıldığında Windows 8'inizi tamamen Türkçe olarak kullanabileceksiniz.

Ayrıntılar:
http://bilgi.biltek.info/ipuclari/windows-8-rtm-artik-turkce_y237.html

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Windows 8 Aktivatör var isteye özelden atarım :)

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan hala 180 gün süre olayı bende geçerli sorun çıkarsa bir yolunu bulurz :)

ben de en fazla 1 ay veriyorum.
insanlar windows 8'i yükler, 1 ay sonra siler :D
kişisel tercih. isteyen kullanır isteyen siler. şahsen ben kullanmaya niyetliyim metro arayüzüne de bayağı alıştım :)