Windows 8'de güvenlik

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lisanslı windows 8 kullanıcısıyım an itibari ile. Virüs programı olarak comodo free kullanıyordum fakat windows 8 yükleyince de kursam mı diye düşündüm. Önce Microsoft'un kendine güvenmek geldi içimden ve Microsoft Security Essentials kurmak istediğimde Windows Deffender aynı işi görüyor dedi. Şimdi ben sürekli internet üzerinden alışveriş yapan online bankacılık kullanan biriyim. Comodo kurmama gerek var mı yoksa yalın halde mi kalsın bilgisayarım?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şimdi yalın değil canım o kadarda değil..
Başka bi antivirüs programıda tercih edebilirsin ancak
Ben olsam Windows Defendera ek olarak yanına bi Zemana anti Logger programını birde IOBit Malware Fighter programını kurdummu bankacılık işlemlerimdede pc oldukça güvende olur.. Bu programlar ücretli ancak lisans bulmakta pek zorluk çekmezsin..

Ama dediğim gibi başka bi antivirüs yazılımıda tercih edebilirsin...

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler cevap için :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vallahi kardeş hangi anvirirüs programı tamamen güvenliki. Maksat satmak. Ben 3 yıldır security Essentials kullandım ne format attım ne bişey. Alışveriş desen market alışverişi bile bende netten. Yani bilinçli kullancı olmak gerek birazda. Yoksa sana w8 ile birlikte gelen Essentials yeter...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Comodo şu an Windows 8 ile uyumlu değil