• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar benim bilgisayarım Win 7 ultimate ama ben Windows 8 Kullanıcı önizleme sürümü kullanmak isityorum eğer Win 7 den başka bi format atarsam pc 16 saat sonra kitleniyor bidaha da açılmıyormuş bunun bi çözüm yolu yok mu ??

Hava sıcak, ramazan uğraşmak istememiştir. Başından salmış seni :D

bu olay ramazandan önce oldu yani böyle bişey yok mu ?

Ramazandan önce olması durumu değiştirmez :D

Bilmiyorum Crackli olduğu için sanırım.

Neden dalga geçildiğini sandın ki? Arkadaşlar doğru söylemiş. Kilitlenme durumu olmaz. Ayrıca şu an Microsoft tarafından dağıtılan Windows 8 Release Preview sürümü deneme sürümüdür. İsteyen kurup kullanabilir. Satın almak ya da diğer illegal aktif etme yöntemlerine başvurmak gerekmez.

önizleme srüümünü niye kuruyorsun ki stabil sistemi kaldırıp. zaten iki haftaya windows 8 orijinal sürümü lanse edilecek.

dayanamadım ya önce önizleme kurarım sonrada tam sürüm :)

Ağ üzerinden FBI a bağlıysa çözümü yok bunun 16 saat sonra kilitlenir bidahada açamazsın.. Ancak ben açabilkirim o bilgisayarı..:D

Crack yaparsan belki ama bu iş windows xp den windows 7'ye geçerken kilitlenmesi gibi bir durumdur böyle birşey olacağını sanmıyorum geçersende windows 8 loader ile etkinleştirme yaparsın.

Sen en iyisimi birazcık daha bekle w8 tam manasıyla çıksın o zaman geçersin..W8 in torrent linkleri filan var ama şimdi gerek yok stabil sistemini bozma..

Tmm O zaman Yardımlarınız için tşkür :)