Windows 8 yaklaşık 5-10 dk da açılıyor

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız windows 8 yaklaşık olarak 5 - 10 dk arası bir sürede ancak açılıyor ve açıldığında da genelde kasıyor ve kısa bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor ( bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yenıden başlatılması gerek diye ) .

Dün sabah hiç bir sorun yoktu fakat birden bilgisayarı kapattıktan yaklasık 1 saat sonra geri açtıgımda böyle sorunlar olmaya başladı , normalde en fazla 10 sn açılması süren bir bilgisayar bu hale nasıl gelir anlamıyorum yardım edin lütfen :(

Donanım özelliklerim ; i5 işlemci , 8 gb ram packard bell easynote serisi ,
Yardımlarınızı bekliyorum :(

Ek bilgi olarak : Kurtarma cd - usb yok ve bilgisayarın ayarlar kısmından kurtarma yapamıyorum hata veriyor :(

Youshet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde 5 dakkada açılıyor :D her neyse şamatayı bırakalım. Size yardımcı olmaya çalısacağım..

Evet. Bilgisayar girişlerinizi kontrol ettinizmi ? Ekran vs.

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet durduk yere oldu ve sürekli açıldıktan sonrada mavi ekran hatası veriyor dediğim gibi bir de explorer.exe hatası var :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Virüs yemiş virüs.Norman Malware Cleaner ile bir tarat.

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam norton antivirüs var tarattıgımda virüs yok diyor ama norman etkili midir onu mu deniyim dersiniz ? ve büyük bir sorunda bilgisayar açıldığı gibi kasıyor zaten işlem yapamadan mavi ekran hatası veriyor bir kaç dakika sonra

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
güncelleştirmeleri yaptınmı.
Orjinalmi yoksa piyasadaki uyduruk programlarlamı aktivasyon yaptın.? Neden soruyon dersen sistem dosyalarıyla değiştiriyorlar.böyle sorunlar çıkabiliyor.

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır sistemim orjinal windows 8 , zaten bilgisayarı alalı daha 20 gün oldu birden bire bilgisayarı kapatıp açtığımda böyle bir sorun ortaya çıktı

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayır sistemim orjinal windows 8 , zaten bilgisayarı alalı daha 20 gün oldu birden bire bilgisayarı kapatıp açtığımda böyle bir sorun ortaya çıktı

Kardeşim 20 gün olduysa , 30 gün içerisinde laptoplarda değiştirme şansın var. Aldığın yere git ve ürünün değerinde başka bir ürün istediğini söyle. Ayrıca şarjı full doldur ve yanlarında da verdiği mavi ekran hatasını gösterirsen çok güzel olur :)

aziztheking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bilgisayarımdan memnunum fakat şu sorun giderilse çok iyi olur , götürsem aldığım yerin yetkili servisine bakarlar mı ?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Evet bence de iade et.Freedos sistemli yani işletim sistemi yüklenmemiş bir bilgisayar al.Yüklü gelen Windows 8 ler core yüklü geliyor,ilerde Windows 7 yüklemek istesen yükleyemiyorsun,bir çok sorun çıkıyor.