• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 Türkçe yama

Edhem SESE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben dün sorunumu özemedigim için başka torrent bulup İngilizce Windows 8 indirdim.Ama o ingilizce Elinde Türkçe Dosyaları olana yada yama olan varsa verebilirmi?

KaF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi sitesinden Türkçe sürümü indirebilirdin torrentle uğraşmaya gerek yoktu.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İndirme hızım yavaş oldugu için bu yöntemi seçtim ;)

direk microsoft un sitesinden indiriyorsun. torrentle ne kadar hızlı indiriyorsan microsoftta da aynı hız ile indirirsin.

bu arada internet download manager vb bir indirme yöneticisi kullanarak indirirsen son sürat indirirsin :)

Edhem SESE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
direk microsoft un sitesinden indiriyorsun. torrentle ne kadar hızlı indiriyorsan microsoftta da aynı hız ile indirirsin.

bu arada internet download manager vb bir indirme yöneticisi kullanarak indirirsen son sürat indirirsin :)

İnternetim 100 kbps fazlaya çıkmıyor onun için.Yok mu atabilecek TR dosyalarını

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Denetim masasını açıp saat,dil seçeneklerine gir. Bölge ve dil (Language) kısmında görüntü dillerini yükle ve ya kaldır kısmından dil yüklemeye girip windowsu türkçeye update denedinmi?
Elimde ingilizce windows yok oralarda tam olarak nasıl yazıyor aklıma gelmediği için türkçelerini yazdım.