Toprak Çınar ERTEN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Nereden alınır, birde birşey soracağım hocalarım generic key kullansam sorun yaşarmıyım istediğim sürüm Windows 8.1 Pro şimdiden teşekkürler.
OEM iptal oluyor onu biliyorum zaten retail nasıl bir şey azıcık açıklarmısınızBende almak istiyorum. Sağlam lisans sitesine gözümü diktim.
Ama OEM satılmıyor Retail satılıyor bildiğim kadarıyla.
Başka pc ye format atınca ondada kullanılabilir. ama diğerinde iptal olma ihtimali var.
Retail key anakarta gömülmeyen lisanstır sanırım.OEM iptal oluyor onu biliyorum zaten retail nasıl bir şey azıcık açıklarmısınız
Tamamdır hocam sende biraz bak bulduğumuzda linkleriz birbirimiziOem almak daha iyi olur.
Senden başka kullanan olmadığı için bende isterim.
Ucuz Oem lisans linki bulursan beni de linklersin.
Gittigidiyorda karşılaşmıştım sanırım.
evet win10da oem key kullanıyorum her formmatta kendi etkin oluyorOem almak daha iyi olur.
Senden başka kullanan olmadığı için bende isterim.
Ucuz Oem lisans linki bulursan beni de linklersin.
Gittigidiyorda karşılaşmıştım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Retail key anakarta gömülmeyen lisanstır sanırım.
Trendyol,hepsiburada gibi yerlerden alabilirsiniz , ms sitesinde retail var ama oem var mı bilmiyorum .Nereden alınır, birde birşey soracağım hocalarım generic key kullansam sorun yaşarmıyım istediğim sürüm Windows 8.1 Pro şimdiden teşekkürler.
Gittigidiyor sitesi aracı rölünü oynuyor. Satıcı dilekbilişimse kendi sitelerinden alayım daha iyi.Tamamdır hocam sende biraz bak bulduğumuzda linkleriz birbirimizi
evet win10da oem key kullanıyorum her formmatta kendi etkin oluyor
Hocam siz ne dersiniz buda iyi gibi gözüküyor açıklamaya felanda bakın hocam bir güven oluştu bende link şu Windows 8.1 Pro. Lisans Anahtarı - OEM KEY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor incelersiniz sizde.
Ama azıcık pahalı XD
Hocam şu nasıl sizce Windows 8.1 Pro Lisans Anahtarı (Hızlı Teslimat) ? @_Zaur_