Windows 8 microsoft hesabıyla parolasız oturum açma

yasinerdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar forumda yeniyim Windows 8 de parolasız oturum açmak isteyenler olur diye bir bilgi paylaşmak istedim Windows tuşu+R tuşuna basarak çalıştıra netplwiz yazıp enter yapalım açılan pencerede kendi mail hesabımızla olan kullanıcı adını seçtikten sonra kullanıcı bu bilgisayarı açmak için parola girmelidir onayını kaldırıp tamam dedikten sonra işlem tamamdır yeniden başlatınca artık parola istemeyecektir. kolay gesin umarım faydalı olur...

cucik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sgl kardeş nasıl yararlı değil çok faydalı oldu bence...
Bide ben çözemedim şu bluetooth la telefona dosya yollamayı tabi windows 8 de nasıl iş anlamadim!
bilgisayar teli görüyor ama görev çubuğundan bluetooth simgesine tıkladıktan sonra açılan menüden "Aygıtın bağlanmasına izin ver" bir türlü aktif olmuyor ne yaptim olmadi yha! bu konuya da çözüm bulursan çok iyi olur sitelerden bulamadim. Yani bahsedilmiş ama çözüm yok!!

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
çok sgl kardeş nasıl yararlı değil çok faydalı oldu bence...
Bide ben çözemedim şu bluetooth la telefona dosya yollamayı tabi windows 8 de nasıl iş anlamadim!
bilgisayar teli görüyor ama görev çubuğundan bluetooth simgesine tıkladıktan sonra açılan menüden "Aygıtın bağlanmasına izin ver" bir türlü aktif olmuyor ne yaptim olmadi yha! bu konuya da çözüm bulursan çok iyi olur sitelerden bulamadim. Yani bahsedilmiş ama çözüm yok!!
Bu sorunun windows 8 le pek ilgisi yok çift işletim sistemi kullananlar yaşıyor bu sorunu genelde..
Bende çift işletim sistemi kullandığım için bu sorunu şöyle çözdüm..
Daha önce windows 7 de bi dosya paylaşımı yaptıysan telefondaki bilgisayar isimlerini temizle yani sıfırdan bi bağlantı kur..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar Windows 8 64 bit uyumlu pc için combofix bulamıyorum bulanlar varsa lütfen yardım ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
W8 deki oturum sahibinin adını nasıl değiştiririm administratorun adını