Windows 8 kurulumu videolu anlatim

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hocam hala anlamadm ve kımse bırsey de sölemedı sormama ragmen..eywallah wın 8 güzel ama sımdı ben bunu kurdugum zaman drıver sıkıntısı cekecekmıyım.Ekran kartından ses sıstemıne kadar butun drıverlar kendılıgınden yuklenecek mı.?

emre50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam hala anlamadm ve kımse bırsey de sölemedı sormama ragmen..eywallah wın 8 güzel ama sımdı ben bunu kurdugum zaman drıver sıkıntısı cekecekmıyım.Ekran kartından ses sıstemıne kadar butun drıverlar kendılıgınden yuklenecek mı.?
valla benim pcnin donanimlarini otomatik tanidi windows 7 için olan driverleri sorunsuzca kurdum

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben kurdum sıfır hata donanım problemi yok bende Windows xp'de kurulu boot ekranında Windows 8 direk açılıyor bende denetim masasından boot açılış önçeligini xp' ye verdim .problem şu Windows 8 den yeniden başlat dersem boot ekranı geliyor Windows 8 den kapat dersem pc ' yi açtığımda Windows 8 direk boot ediyor xp 'yi görmüyor direk olarak Windows 8 ğiriş ekranı geliyor nasıl düzeltebilirim.

devkazanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
indirip kurdum.kesinlikle dokunmatik ekran sahipleri için beni deli etti çünkü.alışmışım start tuşuna bi garip yok yandan yandan ekranlar girer vs.kullanışlı değil benim için.win 7 çok rahat.bir takım görsellikler olmasa hele ki o başlangıç ekranı güzel.win gezgini beğendim yalnız.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sanala kurdum performans alamadım, kurulumda live ıd kaydı istemesi can sıkıcı, girmezsen geçmiyor. belki developer sürüm olduğu için soruyor olabilir...

emre50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sanala kurdum performans alamadım, kurulumda live ıd kaydı istemesi can sıkıcı, girmezsen geçmiyor. belki developer sürüm olduğu için soruyor olabilir...
bence kurulum yeri karisik ben ilk once anlaamdim ama sonra anladim local accounte diye birsye var :yes:

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Windows 8 gayet güzel başarılı yalnız CD ROM kayboldu :) Nasıl geri getirebilirim ?
error-cd.jpg
Aynen bu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
İlgi ve Alakanız için teşekkür ederim Sayın Arkadaşlar. :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
kurulmuyor arkadaslar sanal bilgisayara. Birde merak ettiğim iki işletim sistemini nasıl kurcam yani iki sistem olacak acalısta soracak bana :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
This video has been removed by the user.
Sorry about that.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
This video has been removed by the user.
Sorry about that.

neden sildinki şimdi :) yada privatemi yaptın ayarlardan.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
meh7-vflGevej7.png
[h=1]Bu video, kullanıcı tarafından kaldırıldı.[/h]

CepCin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
"win 8 çok hızlı dehşet bence nette o hızda oldu mu süper demektir.