Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Buğun Windows 8 pro build 9200 olan sistemi kurdum herşey tamam ama windowsu etkinleştir diyor bu etkinleştirme yapılmassa Windows kapanırmı?
birde kaçak yoldan lisanslama varEtkinleştirme süresi sona erdiğinde, bilgisayar açılmaz.Açıldığında Etkinleştirmek için serial ister, masaüstü gelmez yani
Format atmak zorunda kalırsın veya orjinal windows alırsın.
Başka bir ihtimal daha var ama neyseHer şeyi devletten bekleme
![]()
birde kaçak yoldan lisanslama varbu internetten bulduğum bir lisansı girdim kabul etmedi sanırım bu etkinleştirme süresi ne kadardır acaba?
Bilgisayarıma sağ tıkla, özellikler bölümüne tıkla.Karşına bir pencere çıkar, o pencere de en alta Windows Etkinleştirme yazar.
İlk açtığında "Durum hazır değil" yazar, biraz bekledikten sonra süreyi gösterir.
Eğer lisanlı ise süreyi göstermez, Windows Etkinleştirildi yazısını görürsün.
sanırım lisansım kabul edildi bende Windows etkinleştirildi yazıyor![]()
![]()
boşuna sevindim Windows etkinleştirilmedi demiş o ama bende süre yokÇaktırma :laugh:
Benden sana bir tavsiye; Güncelleştirmeleri kapat
Etkinleştirme süresi sona erdiğinde, bilgisayar açılmaz.Açıldığında Etkinleştirmek için serial ister, masaüstü gelmez yani
Format atmak zorunda kalırsın veya orjinal windows alırsın.
Başka bir ihtimal daha var ama neyseHer şeyi devletten bekleme
![]()
arkadaşlar isteseniz http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/30888-arena-tr-davetiye-dagitimi.html burdan bi arena-tr davetiyesi bulun ve sitede bi dolaşın çok güzel paylaşımlar var bilmem anlatabildim mi...![]()
bi kaç yerden denedim bende ama en son arena daki çalıştı, ondan sonra aramadım, tabiki ordan her tarafa dağılmıştır şimdi, dediğin gibi milletin 5-10 dakika araştırması lazım.Bir arena tr demi var aramayı bilene her yerde var ama bizim millet alışmış hazıra, araştırmıyorlar hiç.Ben istesem şimdi bulurum diyeceğim de zaten biliyorum.
![]()
mail adresini verirsen yardımcı olayım.ya bana da lazım. artık kampanyası da kalmamış ne TL, ne de media center
bizimkiler de hayatta vermezler o kdr parayı. şu win 7' deki gibi kesin çözüm bilen biri bana ulaşabilir mi?
face' im Nevdar AKKURT