Windows 8 Denetim Masası Sorunum Acil yardım

Ahmetberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Windows 8 kullanıyorum. Profesyonel şekilde CS ile ilgileniyorum. Sorunum şudur : bir abimin tavsiyesiyle csstrike ın içindeki dosyalarda değişiklik yaptık velhasıl oyuna girdiğimde beğenmedim oyunun görünüşünü kendisine bunu nasıl default yani oyunu ilk indirdiğim hale nasıl döndürebilirim diye sordum oda bilmiyorum dedi. Neyse oyunun dosyalarını sildim tekrardan kurdum ama görünüşler falan hala aynı istediğim tarzda değil yani. Asıl sorun şudur ki bir abime nasıl düzeltirim diye sordum oda denetim masasından kaldır dedi ama Windows 8 Denetim Masasında Program Kaldırda Counter Strike'ı göremiyorum neden ? Bir çözümü varsa söyleyin 2 gün sonra turnuvalar başlayacak. Teşekkürler.
angry.gif

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
C:/Program files /valve Klasorunu Sılıp Tekrardan Kurulum Yaparsan Sorun Kalmıcaktır.

Ahmetberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SONEFES Program Files da göremedim ama Program Dosyaları (x86) içerisinde valve var bunu silsem olur mu ? Bu arada ilgin için teşekkür ederim.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
64 bit kullananlarda (x86)olarak gözükür ordakinide silsen olur yani ;)

Ahmetberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediklerinizi yaptım. Evet Pc 64 bit ama turbo işletim denilen zımbırtıdan var :) 128 bit e çıkıyor. Neyse 5 dk sonra counter'ı yüklemiş olacağım bakalım olacakmı :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya yok olmadı of çıldırıcam nerden aklına uydumda yaptım. Offf Offff !.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar dosyaların default halini nerden bulabilirim tekrardan indirdiğimde olmuyor :( Aynı şekilde çıkıyor.