• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 Consumer Preview kullanıma sunuldu

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu nasıl bir işletim sistemidir hacu daha metro arayüzünden çıkmak için x tuşu bile yok alt f4 ile çıkıyorum yoksa ben mi göremedim tuşu

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Metro programlarından bende alt+f4 ile çıkıyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Metrodan çıkmak için esc'e basmanız yeterli ya da windows tuşuna basın :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Sol taraftaki görev çubuğundan istediğinize geçiş yapabilirsiniz metro programlarıda dahill.. Ayrıca diyelimki metro uygulamasındasınız fareyle en üste gelip aşağıya doğru çektirirseniz kendiliğinden kapanır...

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sol taraftaki görev çubuğundan istediğinize geçiş yapabilirsiniz metro programlarıda dahill.. Ayrıca diyelimki metro uygulamasındasınız fareyle en üste gelip aşağıya doğru çektirirseniz kendiliğinden kapanır...
Aha harbiden aşşağı kaydırınca kapanıyor tam tabletler için düşünülmüş gerçekten keşke masaüstüler de az düşünülse mause i sağ üste götürdüğümüzde x tuşu çıksada kapatsak neyse bu bilgi iyiymiş teşekkürler

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayara format atacaktım.bi deneyeyim :)

ha bir de indirme sayfasının altında product key gördüm ya... microsoft windows 8 product key hem de windows 8 in sayfasında... ağlayasım geldi :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
bilgisayara format atacaktım.bi deneyeyim :)

ha bir de indirme sayfasının altında product key gördüm ya... microsoft windows 8 product key hem de windows 8 in sayfasında... ağlayasım geldi :D
Hem kullanmak bedava,hemde kurarken product key soruyorlar. :D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlat menüsü olmadan bence daha iyi bana göre kurtulduğu iyi olmuş