Destkop'a bas.Bu nasıl bir işletim sistemidir hacu daha metro arayüzünden çıkmak için x tuşu bile yok alt f4 ile çıkıyorum yoksa ben mi göremedim tuşu
Kendimi yanlış ifade etmişim metro programları diyecektimDestkop'a bas.
Nasıl bir kafadalar bu mühendisler anlamıyorum kiMetro programlarından bende alt+f4 ile çıkıyorum.
Aynen.Nasıl bir kafadalar bu mühendisler anlamıyorum ki![]()
Aha harbiden aşşağı kaydırınca kapanıyor tam tabletler için düşünülmüş gerçekten keşke masaüstüler de az düşünülse mause i sağ üste götürdüğümüzde x tuşu çıksada kapatsak neyse bu bilgi iyiymiş teşekkürlerSol taraftaki görev çubuğundan istediğinize geçiş yapabilirsiniz metro programlarıda dahill.. Ayrıca diyelimki metro uygulamasındasınız fareyle en üste gelip aşağıya doğru çektirirseniz kendiliğinden kapanır...
bilgisayara format atacaktım.bi deneyeyim
ha bir de indirme sayfasının altında product key gördüm ya... microsoft windows 8 product key hem de windows 8 in sayfasında... ağlayasım geldi![]()
Hem kullanmak bedava,hemde kurarken product key soruyorlar.bilgisayara format atacaktım.bi deneyeyim
ha bir de indirme sayfasının altında product key gördüm ya... microsoft windows 8 product key hem de windows 8 in sayfasında... ağlayasım geldi![]()
Windows 8 çıkana kadar geçerli![]()
Hem kullanmak bedava,hemde kurarken product key soruyorlar.![]()
Bu jestler keşke tam sürümü çıkınca da olsa.microsoftun nadide jestlerinden![]()
olsun yaw, buna şükür
microsoftun nadide jestlerinden![]()
Yüklemeyi düşünüyorsan finalden önceki son sürüm Haziran ayında çıkıcak diyorlar biraz daha sabretmende fayda varBi farklılık olsun bakalım.Teşekkürler.
Yüklemeyi düşünüyorsan finalden önceki son sürüm Haziran ayında çıkıcak diyorlar biraz daha sabretmende fayda var![]()