• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 Boot Test

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[video=youtube;6It3HNXxEZE]http://www.youtube.com/watch?v=6It3HNXxEZE&feature=player_embedded[/video]

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
2 sistemde kötü.

Hafta sonu Windows 8 i SSD üzerine kuracağım. (ve i7 2700k)
O zaman size video yollarım :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yüklersem tek şu boot hızından dolayı yüklerim. Ama Orijinal Windows 7 HP x64 ten vazgeçmek de istemiyor gibiyim.. Yani sonuçta orijinal ve kararlı. :) Yanlış mıyım ?

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Açılan şey bir şeye benzemedikten sonra hızlı açılsa ne olur. Başlat menüsünü kaldırma fikri hangi sivri zekalıdan çıktı çok merak ediyorum :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Açılış hızları ikiside sıfırdan kurulduktan sonra mı denendi acaba. Malum yüklenilen programlar açılış süresini baya bir uzatıyor...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Hybrid Boot özelliği süper. Bir de anakartınızda Quick-Boot özelliği varsa (pc açılırken o siyah ekranda çıkan ıvır zıvır testlerini atlatıyor bu özellik)

Ortalama 5-6 saniye içinde windowsdasınız..

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Sistem açılırken şifre isteyen kısmı auto login yaparsam, sistem çok hızlı açılacak.

SSD ye kurdum. Gerçekten çok hızlı çalışıyor..

Bu arada Win8 işlemci çekirdeklerini sonuna kadar kullanıyor herhalde. Hissettiriyor bunu. Sistemi beğenmesem de bazı yönleri hoşuma gidiyor

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
x64 8 kullanıyorum laptopta açılış hızı gerçekten iyi basıyorum düğmeye ve açılmış :)

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
videodaki windows 8 developer preview sürümü.. consumer priview daha hızlı developer'dan..

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar peki yeni windows adobe photoshop benzeri programlarla uyumlu oluyormu yüklemek istiyorumda ?

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bende sistem bu kadar hızlı açılmıyor, hatta tonla program yüklü Windows 7 daha hızlı açılıyor. Windows 8 Boot Loader seçim ekranı gelinceye kadar bile bi 20-25 sn. geçiyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bende sistem bu kadar hızlı açılmıyor, hatta tonla program yüklü Windows 7 daha hızlı açılıyor. Windows 8 Boot Loader seçim ekranı gelinceye kadar bile bi 20-25 sn. geçiyor.
Bende de windows 7 30-35 saniyede açılırken Consumer Prewiew 12-14 saniyede açılıyor.

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adobe ps 5 denedim uyumlu

ben bu işletim sistemini kurmayı çok istiyorumda oyunlar adobe programlarını felan kalldıracakmı onları merak ediyorum boş yere kurmus olmak istemiyorum ondan sordum teşekkür ederim cevabın için .

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Boot Loader ekranının kaldırdım. Direkt 8 açılıyor şimdi. Biraz daha hızlı. Yalnız yeniden başlatma ile kapatıp açma arasında çok fark var. Kapatıp açma aşırı hızlı, zaten windows güç seçeneklerinde de bu açıklama var.

[h=3]What is fast startup?[/h]Fast startup is a setting that helps your PC start up faster after shutting down. Windows does this by saving system information to a file when you shut down your PC. When you start your PC again, Windows uses that system information to resume your system instead of restarting it.

[h=3]Notes[/h]
  • The fast startup setting doesn’t apply to Restart. You need to shut down and then start your PC again for fast startup to take effect.
  • Fast startup is turned on by default in Windows.