• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 beyaz ekran hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aradaşlar bilgisayara windows 8 kurdum fakat pc açıldığında beyaz ekran geldi ve hiç birşey olmadı öyle kaldı sonra pc yi kapatıp açtığımda kendisini windows 7 ye geri çevirdi srun nedir acaba

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
işletim sistemi uyumsuzlugu olabilermi?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
PC windows7 sorunsuz kaldırabiliyorsa windows8 kaldıracaktır. nasıl format atın ondan sorun olabilir..

sahyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit zaten windows 8 in 32 bit olanı kurdurtmuyor şimdi tekrar windows 7 fortmatı atıp ondan sonramı windows 8'e çevireyim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kapatıp açtığında kendini nasıl windows 7 ye çevirdi ?

Bence format atamamışsın gibi .

sahyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar şuan bu yazıyı windows 8 den yazıyorum re13el formatladım sonra sonra sistem kendini geri çevirdi sanki win 7 geri geldi hemde eskisi gibi şimdi win 7 yi formatladım sona win 8 kurdum

46petro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta bendede aynı sorun var , tam olarak ne yaptın ,yeni notebook a kurmaya çalışıyorum sonlara doğru windows 8 consuymer preview i beyaz ekran res atıyorm win 7 e dönüyor. sen temiz format atıp mı denedin ? leptop yeni recovery i silmek istemiyorum