Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba aradaşlar bilgisayara windows 8 kurdum fakat pc açıldığında beyaz ekran geldi ve hiç birşey olmadı öyle kaldı sonra pc yi kapatıp açtığımda kendisini windows 7 ye geri çevirdi srun nedir acaba
işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit zaten windows 8 in 32 bit olanı kurdurtmuyor şimdi tekrar windows 7 fortmatı atıp ondan sonramı windows 8'e çevireyim
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar şuan bu yazıyı windows 8 den yazıyorum re13el formatladım sonra sonra sistem kendini geri çevirdi sanki win 7 geri geldi hemde eskisi gibi şimdi win 7 yi formatladım sona win 8 kurdum
usta bendede aynı sorun var , tam olarak ne yaptın ,yeni notebook a kurmaya çalışıyorum sonlara doğru windows 8 consuymer preview i beyaz ekran res atıyorm win 7 e dönüyor. sen temiz format atıp mı denedin ? leptop yeni recovery i silmek istemiyorum