Windows 8 açılmıyor!

zamannnnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar. Acer aspire V3 -771 windows 8 li laptop aldim. Yigen sifreyi degistirmis ve bios sifreside degismis sifreyide unutmus. Bilgisayari aciyorum windowsa gecis yapamiyor sürekli tekrar yazi cikiyor Tamir ediliyor lütfen bekleyin diye onarim yapiliyor yaziyor lakin birsey yaptigi yok tekrardan basa donuyor. Windows 8 yedeginide daha almamistim recovery sini, Windows 7 yi yükleyim dedim bios sifreli giremiyorum. Cd den baslatamiyorum pc yi, Hicbirsey yapamiyorum Nasil cozerim bu sorunu kime sorduysam bilmiyor yardimlarinizi bekliyorum lütfen.

r-k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Win 7 dvd takıp yeniden başlat.Olmazsa fazlada bilgin yoksa servise 3-5 kuruş ver.Kolay gelsin.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence servise vermen en mantıklısı bilgisarayın biosuna şifre konulmuşsa bunu format atarak açamassın diye biliyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bios sifresini resetlemen icin pilini cikarman lazim. Yada sansin varsa master password'lari deneyebilirsin. Bunun icin kullandigin bios ismini google'de aratman yeterli olacaktir. Örnek: AMI master password.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Eskiden bi teknoloji televizyonu vardı onlar televizyonu kapatınca bi site açmışlar ama adını hatırlamıyorum işte o sitede bi videoda bununla ilgili bi anlatım vardı.. Bi dosya var onu indirip usb ye veya cd ye yazdırıyorsun sonra bilgisayarı onunla başlatıyorsun tabi cd den başlatımıyorum diye yazmışsın üstteki arkadaşın dediğini yap belki işe yarayabilir.. Bios pilini çıkarıp 5-6 dkka bekledikten sonra tekrar tak bios varsayılan ayarlara geçer ama şifre gidermi onu bilemiyorum..