• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

windows 8,8.1,10 internete bağlanma sorunu

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarıma windows 8 kurdum ve aynı windows 10 da olduğu gibi şu sorunla karşılaştım; BİLGİSAYARI UYKU MODUNA ALDIĞIMDA YADA KAPAĞINI KAPATTIĞIMDA KAPANIYOR 10 DK SONRA AÇIYORUM İNTERNETE BAĞLANMIYOR. yeniden başlatıyorum ancak öyle oluyor

buna dair bir çözümünüz varmı internetten araştırdım wireless kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin diyorlar

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aygıt yöneticisine gidip wireless kartınıza sağ tıklayıp özellikler deyiniz. Güç Yönetimi sekmesine gidip Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğini kaldırıp tamam deyip çıkın.

Bu şekilde deneyin. Birde driver sürümüzün güncel olup olmadığını üretici sitesinden kontrol edin.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Aygıt yöneticisine gidip wireless kartınıza sağ tıklayıp özellikler deyiniz. Güç Yönetimi sekmesine gidip Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğini kaldırıp tamam deyip çıkın.

Bu şekilde deneyin. Birde driver sürümüzün güncel olup olmadığını üretici sitesinden kontrol edin.
çok teşekkürler