windows 8>10 temiz kurulum

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar benim bilgisayarım orijinal windows 8.1 di bende Microsoft yükseltme aracı ile windows 10 Home sürümüne yükseltim ürünüm hala orijinal crack vesaire yapmadan kendi ürün anahtarımla yükseldi ben temiz kurulum yapmak istiyorum fakat kendi ürün anahtarımı kullamaya devam edebilmem mümkün mü temiz kurulumdan sonra

Ayberk67600

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
windwos 10 yükseltme aracı ile tüm dosyalrı sil gibi seçenek olması lazım o zaman temiz etkin windows 10 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer yükseltiniz ise windows 10 orjiinal mi ?

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
windwos 10 yükseltme aracı ile tüm dosyalrı sil gibi seçenek olması lazım o zaman temiz etkin windows 10 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer yükseltiniz ise windows 10 orjiinal mi ?
Onu biliyorum da ben temiz kurulum olmasını istiyorum UEFI olarak usb üzerinden yapmak istiyorum o zaman kendi otomatik etkinleşir mi yoksa işleme başlamadan önce ürün anahtarını farklı bir yere kopyalasam kurulumdan sonra girsem bir problem olur mu

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,549
Onu biliyorum da ben temiz kurulum olmasını istiyorum UEFI olarak usb üzerinden yapmak istiyorum o zaman kendi otomatik etkinleşir mi yoksa işleme başlamadan önce ürün anahtarını farklı bir yere kopyalasam kurulumdan sonra girsem bir problem olur mu
Laptopumda aynı işlemi yaptım windows 10 a yükselttikten sonra temiz kurulum yapabilirsin sorun olmaz

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,549
Ürün anahtarı otomatik etkinleştimi nasıl oldu
Evet direk kendi etkinleşti.

İşinize yarar diye kodları bırakayım.

1-) Windows 10 lisans anahtarını bulma.
Başlat>Çalıştır>Cmd (komut istemi) yönetici olarak açın
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
kodunu yapıştırıp enter basın 5 10 sn içinde Lisans anahtarınız alt satırda yazacak.

NOT: Dijital lisanslarda ürün anahtarı gözükmez

2-) Windowsunuzun lisanslı olup olmadığını ve oem/retail olarak hangisini kullandığınızı gösterir. CMD (Komut İstemine yazın.)
slmgr -dli

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Evet direk kendi etkinleşti.

İşinize yarar diye kodları bırakayım.

1-) Windows 10 lisans anahtarını bulma.
Başlat>Çalıştır>Cmd (komut istemi) yönetici olarak açın
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
kodunu yapıştırıp enter basın 5 10 sn içinde Lisans anahtarınız alt satırda yazacak.

NOT: Dijital lisanslarda ürün anahtarı gözükmez

2-) Windowsunuzun lisanslı olup olmadığını ve oem/retail olarak hangisini kullandığınızı gösterir. CMD (Komut İstemine yazın.)
slmgr -dli
Teşekkür ederim.