Talhaixsmen
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Windows7 bilgisayarıma windows 8.1 yükleyemiyorm
Sistem özelliklerini yazar mısınız ve adam akıllı anlatabilir misiniz?Windows7 bilgisayarıma windows 8.1 yükleyemiyorm
Nasıl kurmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca soruma cevap vermediniz.%68 e geldiğinde windows 8.1 yüklemesi tamamlanamadı diye bir hata veriyor.
Harddiski biçimlendirdiniz mi ?Windows7 bilgisayarıma windows 8.1 yükleyemiyorm
32 bit 3 gb ram var intel i3 işlemci%68 e geldiğinde windows 8.1 yüklemesi tamamlanamadı diye bir hata veriyor.
O da zaten onu yapmış.Sadece hata veriyor diyor.1. Adım: USB’ye Windows 8.1 imajı yazdır
2. Adım: O imajdan bilgisayari başlat
3. Adım: Next, Next, Next
4. Adım: Sürücüleri yükle
Ve eğer bir hata almazsan kurmuşsunuz.
32 bit 3 gb ram var intel i3 işlemci
%68 e geldiğinde ise windows 8.1 yüklemesi tamamlanamadı diye ekranda hata veriyor.
Detay olmayınca hiç öyle dedim, mobil olduğu icin bir defa sekmeyi açınca sekme içinde yeni gelen mesajlar gelmiyor genelde.O da zaten onu yapmış.Sadece hata veriyor diyor.
Siz 64 bit kuracaksınız değil mi? Install.wim eksik mi diyor ne diyor hatada?32 bit 3 gb ram var intel i3 işlemci
%68 e geldiğinde ise windows 8.1 yüklemesi tamamlanamadı diye ekranda hata veriyor.
Microsoftun sitesinden windows 8.1 iso dosyası indirdim ultraiso diye bir programdan dosyayı açtım next next next yaptım %68e geldiğinde ise hata verdiNasıl kurmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca soruma cevap vermediniz.
Hata ne peki, kod vs?Microsoftun sitesinden windows 8.1 iso dosyası indirdim ultraiso diye bir programdan dosyayı açtım next next next yaptım %68e geldiğinde ise hata verdi
Neden 32 bit? O ISO'yu silin ve 64 bit ISO indirip kurun.Microsoftun sitesinden windows 8.1 iso dosyası indirdim ultraiso diye bir programdan dosyayı açtım next next next yaptım %68e geldiğinde ise hata verdi
Büyük olasılıkla 3 GB RAM olduğu içindir, bence de AMD64 olarak kurun.Neden 32 bit? O ISO'yu silin ve 64 bit ISO indirip kurun.
Ultra İso'dan açmanız gerekmez.Microsoftun sitesinden windows 8.1 iso dosyası indirdim ultraiso diye bir programdan dosyayı açtım next next next yaptım %68e geldiğinde ise hata verdi
forum.shiftdelete.net
Boşver gitsin onu. Şimdi siliyorsun 32 Bit Windows 8.1 ISO'sunu. 64 bit indiriyorsun. Sonra USB'ye yazdırıp boot edip kuruyorsun.bu sorunu alıyorum
Yükseltmeyle degil temiz kurulumla geçmeyi deneyin.bu sorunu alıyorum
shiftdelete.net
64 bit yüklemye çalıştıgımda ise bu hatayı veriyorNeden 32 bit? O ISO'yu silin ve 64 bit ISO indirip kurun.
Yükseltme yapmayacaksın, temiz kurulum yanı format. O şekilde Windows Update bile sapitabiliyor.64 bit yüklemye çalıştıgımda ise bu hatayı veriyor
Ultra İso'dan açmanız gerekmez.
- Bu linkten Rufus'u indirin. Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
-Sonra bu makaleyi okuyup yazdırın.
![]()
Rufus ile önyüklenebilir USB Flash sürücü nasıl oluşturulur? [Rehber]
Neden Rufus? * Program ücretsiz. * Boyutu küçük (yaklaşık=1 MB civarı) * ISO kalıplarından USB yükleme medyası oluşturmada oldukça hızlı ve kullanımı kolay * Türkçe dil desteği var. * Yüklemeye gerek kalmadan indir ve çalıştır. * Bilindik bir program ve (2018.01.01 itibariyle) Rufus her ay 3...forum.shiftdelete.net
Yükseltmede bazı tuhaf hatalar bende de veriyordu, okurbaba’nın dediği gibi ISO dosyasını Rufus ile yazdırın, ardından USB’den boot edin. Bunda da hata alıyor musunuz? Yalnız dikkat, bu işlem bilgilerinizi siler.Yükseltme ile mi geçmeye çalışıyorsun yoksa sıfırdan kurulum mu?
Detay olmayınca hiç öyle dedim, mobil olduğu icin bir defa sekmeyi açınca sekme içinde yeni gelen mesajlar gelmiyor genelde.
Ram ile alakası yok. 3 gb ram olan pc ye 8.1 yükledim sıkıntı çıkmadı.Büyük olasılıkla 3 GB RAM olduğu içindir, bence de AMD64 olarak kurun.
Onu demedi siz yanlış anlamışsınız. 32 bit kurmasının sebebi büyük olasılıkla budur dedi.Ram ile alakası yok. 3 gb ram olan pc ye 8.1 yükledim sıkıntı çıkmadı.
Bendeki de 32 bit :d. Yanlış anladıysam affola.Onu demedi siz yanlış anlamışsınız. 32 bit kurmasının sebebi büyük olasılıkla budur dedi.
Her neyse UEFI olarak 64 bit kurun Windows'u.Bendeki de 32 bit :d. Yanlış anladıysam affola.
Sistem eski olabilir ? UEFI destekleyecek diye birşey yok.Her neyse UEFI olarak 64 bit kurun Windows'u.
Olabilir.Sistem eski olabilir ? UEFI destekleyecek diye birşey yok.
İslemciyi ve anakartı yazarsa açıklık gelir oraya ?Sistem eski olabilir ? UEFI destekleyecek diye birşey yok.