windows 8.1 tablet pc dokunmatik çalışmıyor

osmnbyrktr8919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bende windows 8.1 home single language adlı bir tablet bilgisayar var ve format attıktan sonra ilk açılış ayarları kısmında dokunmatik çalışmıyor ancak tablet pc yi kapatıp tekrar açtıktan sonra gelişmiş seçenekler bölümünde dokunmatik çalışıyor ve cmd ekranına falan yazı yazabiliyorum ayrıca ilk açılış ayarlarını yapamıyorum çünki fare veya klavye okumuyor yani çalışmıyor ilk açılış ayarlarını cmd ile atlayabilirmiyim diye soracaktım lütfennnnnn yardımmm edin gafayı yiyecem

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
bende windows 8.1 home single language adlı bir tablet bilgisayar var ve format attıktan sonra ilk açılış ayarları kısmında dokunmatik çalışmıyor ancak tablet pc yi kapatıp tekrar açtıktan sonra gelişmiş seçenekler bölümünde dokunmatik çalışıyor ve cmd ekranına falan yazı yazabiliyorum ayrıca ilk açılış ayarlarını yapamıyorum çünki fare veya klavye okumuyor yani çalışmıyor ilk açılış ayarlarını cmd ile atlayabilirmiyim diye soracaktım lütfennnnnn yardımmm edin gafayı yiyecem
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.

Kuralları oku. Bir de dokunmatik driver'ini güncelle.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
tablet marka ve modeli nedir? temiz format mı attın yoksa sıfırlama mı yaptın? :) Tabletlere format atmak bilmeyenler için çok riskli bir iştir...!