BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,973
Kapatıp tekrar açtım ?Sorunun çözümü nasıl ?
Ama yine oluyor ?Sorunun çözümü nasıl ?
Ya anakart şeyi geldikten sonra Tab a basıyorum.Açılıyor ?Ctrl+alt+delete yaptıktan sonra çıkan menüden görev yöneticisini seçin sonra oradan explorer exe yi çalıştırın
Muhtemelen sürücüler ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Harici ekran kartı sürücüsü olması olası. Sistem Geri Yükleme yapın ve sürücüleri Windows Update üzerinden alın. Eksik sürücü varsa, anakart üreticinizin sitesinden indirip kurunuz.Dün Windows 8.1 kurdum. Açılıyordu driver,Chrome falan kurdum.
Anakart sürücüsünü yüklemeden ama açabiliyorum.Muhtemelen sürücüler ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Harici ekran kartı sürücüsü olması olası. Sistem Geri Yükleme yapın ve sürücüleri Windows Update üzerinden alın. Eksik sürücü varsa, anakart üreticinizin sitesinden indirip kurunuz.
Yarın kuracağım hocam iyi günler ?Muhtemelen sürücüler ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Harici ekran kartı sürücüsü olması olası. Sistem Geri Yükleme yapın ve sürücüleri Windows Update üzerinden alın. Eksik sürücü varsa, anakart üreticinizin sitesinden indirip kurunuz.