Windows 8.1 için hangi antivirüs programı tavsiye edersiniz ??

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
soruda açık arkadaşlar Windows 8.1 için hangi virüs programı önerirsiniz zaten eset 7 kullanıyorum ama varsa alternatif ona geccem

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakın eset'ten şaşma ben 5 tane antivirüs programı kullandım fakat hiçbiri eset kadar güçlü ve hassas değildi ve bir sürü problem çıkarıyordular.Şuan Eset'i kullanıyorum ve memnunum.
Eğer FULL lisanslı eset istiyorsan benim sitemde güncel olarak bulunmakta
LİNK:http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
illa kulanacam diyosan norton kullan

esetten yana sıkıntım yok ama sırf 8.1 için uyumlu sistemi yormayan ve kullanımı basit arayüze sahip lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sakın eset'ten şaşma ben 5 tane antivirüs programı kullandım fakat hiçbiri eset kadar güçlü ve hassas değildi ve bir sürü problem çıkarıyordular.Şuan Eset'i kullanıyorum ve memnunum.
Eğer FULL lisanslı eset istiyorsan benim sitemde güncel olarak bulunmakta
LİNK:http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html
Windows 8.1 kullandığımdan beri 3 4 ay oldu eset kullanıyorum sıkıntısı yok ama ne bileyim arka planda çok yoruyor sistemi bende başka varsa bitdefender ve kaysper öneriyorlar bazıları kararsızım

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8.1 kullandığımdan beri 3 4 ay oldu eset kullanıyorum sıkıntısı yok ama ne bileyim arka planda çok yoruyor sistemi bende başka varsa bitdefender ve kaysper öneriyorlar bazıları kararsızım
Valla sen bilirsin fakat şunuda belirteyim ki bilgisayarının çökmesimi daha iyi yoksa idareli olsada kullanabiliyor olman mı daha iyi gerçi eset o kadar kasmıyor ki?Senin Pc'de bir problem olabilir.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla sen bilirsin fakat şunuda belirteyim ki bilgisayarının çökmesimi daha iyi yoksa idareli olsada kullanabiliyor olman mı daha iyi gerçi eset o kadar kasmıyor ki?Senin Pc'de bir problem olabilir.
arka planda çok kasmanı sorun değilde zaten suan memnunum ama araştırdım kaysper ve bitdefender testten en iyisi cıkmıs gerçi ben ev kullanıcısıyım günder 5 yada 6 saat pc basındayım internet bağlantısı o kdar buarada o rarlı dosyada keymi var yoksa crackli ful mü tarih sınırı varmı

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha eğer dersen eset kullanmayacam o zaman sana önerim Bitdefender ama sana tavsiyem ESET NOD 32 7

Bitdefender Sitemde bulabilirsin:http://netlen.weebly.com/bitdefender-full.html

arka planda çok kasmanı sorun değilde zaten suan memnunum ama araştırdım kaysper ve bitdefender testten en iyisi cıkmıs gerçi ben ev kullanıcısıyım günder 5 yada 6 saat pc basındayım internet bağlantısı o kdar buarada o rarlı dosyada keymi var yoksa crackli ful mü tarih sınırı varmı

Özür dileyerek
internet bağlantısı o kdar buarada o rarlı dosyada keymi var yoksa crackli ful mü tarih sınırı varmı
burayı anlamadım

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ha eğer dersen eset kullanmayacam o zaman sana önerim Bitdefender ama sana tavsiyem ESET NOD 32 7

Bitdefender Sitemde bulabilirsin:http://netlen.weebly.com/bitdefender-full.html

sanırım esette devam etcem bildiğimizden sasmayalım madem sizde böle diyorsunuz

Özür dileyerek burayı anlamadım
sanırım esette devam etcem bildiğimizden sasmayalım madem sizde böle diyorsunuz

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bişey değil yardımcı olduysam ne mutlu bana:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben mcafee kullanıyorum ama üyeliğim 14 gun sonra sona ercekmiş oyuzden ne tavsiye edersınız Windows 8.1 için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi çok teşşekkür ederim full eset çok güzel sorunsuz çalışıyor