Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 8.1 için Combofix yada ona benzer bir program varmı ?
Combofix kullandım dosyalarımı sildi bilgisayarım açılmıyor demek... Kangren olan bacağımı kestiler yürüyemiyorum demekle aynı şey. Combofix in sildiği sistem dosyası varsa silmesi gerektiği içindir. Ve bu yüzden bilgisayarınız bozuldu ise onarmasını bilmeniz gerekmektedir.
arkadaşlar adam size combofix'e alternatif sormuş siz ne yapacaksınız combofixten girmiş ne kadar kötü program diye bitimişsiniz olayı. şimdi önereceğiniz başka birşey var mıdır?
ben spy hunter ya da malwarebytes kullanıyorum ama bir combofix ile taratmak istedim hala win8 ile çalışan versiyonu çıkmamış..
bunlara ek olarak combofix'i senelerdir bilgisayarlarımda kullandım. hatta internet cafe işlettim oradada kullandım. hiç bir zararını görmedim. buda işin ekstrası.
Uzun zamandır kullanırım hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana. herkese tavsiye ederim. antivirüs proğramı bile kurmadım gerekte yok zaten. combofix kullanırken dikkat etmeniz gereken ,temizleme bitene kadar mausa elinizi sürmeyin
konuyu hortlatıyorum çokta güzel yapıyorum. Herif size benzer bir program sormuş LOL'e giremiyorum diye konuyu kapatmışsınız. Benzer program önerin benzer bana da lazım. Combofix iyi mi kötü mü diye sormuyorum.