Windows 8.1 güncellemeler denetleniyor da takılı kaldı

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle windows single language 8.1 işletim sistemi kullanıyorum. Forumda konu açmadan nette araştırma yaptım bir dünya çözüm yolu denedim hala aynı sorun devam etmekte olup sinirimi bozmaktadır. Orjinal windows kullanıyoruz ama yok öyle bir şey der gibi bu sıkıntılar oluşuyor. Kusuruma bakmayın biraz sitem dolu yazdım ama neyse özetle sorunumu çözmekte yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Adsız.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Evet bu sorunu ara sıra bende yaşıyorum genelde formattan sonra oluyor ve epey can sıkıcı bir durum. 2 güncelleme dosyasıyla problemi çözüyordum. Sanırım onuda denediniz. Çözüm yöntemi gerçekten çok fazla denediklerinizi sıralarsanız bir çok çözüm yolu sunabilirim. Kolay gelsin.

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Şuan hiç birini hatırlamıyorum internetten araştırıp denedim sırasıyla isterseniz siz bir başlayın önerilerinizi sunmaya ona göre hatırlayıp bunu şunu denedim derim ?

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ama şunu diyebilir ki sorun gidericiyi denedim durmadan sorun buluyor çözüyor tekrardan buluyor ve çözüyor böyle sürüp gidiyor, denetim masasından sistem güvenlik ardından update ile ilgili sorunları gideri de denedim yanıt alamadım sfc /scannow denedim olmadı hatırladıklarım bunlardır.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arama yerine "sorun gider" yazın ve sonuçlarda "Sorun Giderme" seçeneğine girin. Sistem güvenliğin altında Windows Update ile ilgili sorunları düzeltin seçeneğini deneyin. Olmazsa bunu indirin çalıştırın ve tekrar deneyin. İnternetteki çeşitli çözümleri deneyin. Düzelmezse temiz format atın uğraşmayın.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Eğer sistemi yeni kurduysanız güncellemeleri bir kaç gün sonra buluyor benimde başıma gelmişti

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arama yerine "sorun gider" yazın ve sonuçlarda "Sorun Giderme" seçeneğine girin. Sistem güvenliğin altında Windows Update ile ilgili sorunları düzeltin seçeneğini deneyin. Olmazsa bunu indirin çalıştırın ve tekrar deneyin. İnternetteki çeşitli çözümleri deneyin. Düzelmezse temiz format atın uğraşmayın.
Temiz format sonrası bu hale geldi zaten tekrardan format bana tuhaf geliyor şu aşamada sizce atmam mı gerek ?

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Temiz format sonrası bu hale geldi zaten tekrardan format bana tuhaf geliyor şu aşamada sizce atmam mı gerek ?
Bak bahsetmiş olduğum 2 güncellemeden birini arkadaş atmış onu dene olmazsa diğer güncellemeyi sana atarım onu denersin.

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bak bahsetmiş olduğum 2 güncellemeden birini arkadaş atmış onu dene olmazsa diğer güncellemeyi sana atarım onu denersin.
Şuan deniyorum dark.sdn adlı arkadaşın yazdığı yöntemi güncelleştirmeler denetleniyor diyor yaklaşık 2 dk oldu sizce ne kadar bu ekranda beklemeliyim ?

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Önce bunu indir Download x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 8.1 Güncelleştirmesi (KB3048043) from Official Microsoft Download Center sonra güncelleştirmleri tamamen devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat. Sonra bu indirdiğin dosyayı çalıştır sonra bilgisayarı yeniden başlat seçeneği falan gelecek sonra ayarları eski haline getirip yeniden güncelleştirmeleri denetle
Bende bunu önericektim tam aynı sorun bendede olmuştu bununla düzeldi

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Mizahşör o programı çalıştırdıktan sonra yeniden başlattın mı bilgisayarı?

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Mizahşör o programı çalıştırdıktan sonra yeniden başlattın mı bilgisayarı?
Evet güncellemeyi yüklemek istiyor musunuz dedi yeniden başlat seçeneği geldi başlattım sonra denetim masasına girip ordan da update'ye ayarları eski haline getirdim ardından güncellemeleri tekrardan arattım.

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Seyhoo sayın moderatör sizin bir diğer önermek istediğiniz yöntem vardı galiba ?

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
WindowsUpdateDiagnostic aracı ve denetim masasında ki sorun giderme kısmı da bazı sorunlar buldu ve düzeltti ama hala aynı güncelleştirmeleri bulamıyor.
Adsız.png
Adsız 2.png

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynı sorun bende de mevcuttu 1 tane güncelleştirmeyi çevrimdışı kurman lazım. kb3138615 bu güncelleştirmeyi kur yenden başlat bir daha dene bakalım olacak mı bak.

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de mevcuttu 1 tane güncelleştirmeyi çevrimdışı kurman lazım. kb3138615 bu güncelleştirmeyi kur yenden başlat bir daha dene bakalım olacak mı bak.

x86 olanı çıkıyor karşıma oda sistemime uyumlu değil x64'ünü bulamadım link verebilir misiniz acaba size zahmet ?

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benim virüs programı turbobite yükledikten sonra virüs olarak algılıyor. İndirebildin mi ?

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynen o indir dene bakalım sonucu bildirirsen sevinirim