umutmetalhearth
Öğrenci
Arkadaşlar windows 8 den 8.1 e güncellemeye çalışıyorum ama %82 de kalıyor baya beklettikten sonra hazırlanıyor diyor yüklenirken hata verip tekrar windows 8 e yüklüyor hata kodu 0xC1900101-0x30018
Sisteminizde yüklü anti virüs programlarınızı kaldırınız. Sistemde Intel Rapid Storage - Intel Depolama Aygıtı Teknolojisi - İntel Yönetim Motoru varsa kaldırınız.Arkadaşlar windows 8 den 8.1 e güncellemeye çalışıyorum ama %82 de kalıyor baya beklettikten sonra hazırlanıyor diyor yüklenirken hata verip tekrar windows 8 e yüklüyor hata kodu 0xC1900101-0x30018
Merhaba;Arkadaşlar windows 8 den 8.1 e güncellemeye çalışıyorum ama %82 de kalıyor baya beklettikten sonra hazırlanıyor diyor yüklenirken hata verip tekrar windows 8 e yüklüyor hata kodu 0xC1900101-0x30018
ama ben zaten orjinal windows mağzasından indiriyorum temiz kurulum nasıl oluyorMerhaba;
Bilgisayarınızdaki dosyaları yedekleyip, Windows 8.1 temiz kurulum yapmanızı öneririm.![]()
windows defender dışında antivirüs yok bide verdiğiniz programın adını öğrenebilir miyimSisteminizde yüklü anti virüs programlarınızı kaldırınız. Sistemde Intel Rapid Storage - Intel Depolama Aygıtı Teknolojisi - İntel Yönetim Motoru varsa kaldırınız.
Daha sonra şuradaki zip dosyasını indirip içerisindeki dosyayı masaüstüne çıkarın ve yönetici olarak başlatın. Konsol ekranında işlemlerin tamamlanmasını bekledikten sonra tekrar güncelleme yapmayı deneyiniz.
https://forum.shiftdelete.net/threads/rehber-windows-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.531548/ama ben zaten orjinal windows mağzasından indiriyorum temiz kurulum nasıl oluyor