bang1
Profesör
- Özel başlık
- Bir şey bulamadım
İnternetten biraz bakındım Wine ile açılıyormuş ama pek stabil olmadığı söyleniyorAçabilirsiniz diye düşünüyorum.
İnternetten biraz bakındım Wine ile açılıyormuş ama pek stabil olmadığı söyleniyorAçabilirsiniz diye düşünüyorum.
Onun bazı minik ayarları var,hallolur o sorun hemen.İnternetten biraz bakındım Wine ile açılıyormuş ama pek stabil olmadığı söyleniyor
Laptopda oyun oynanmıyor zatenLinux kullanıp wine ile windows 10 programlarını
çalıştırabilirsin.
20. Yüzyıldayız. 3 GB ram miktarı windows için yetersiz. Zaten donanım eski. Sana tavsiyem Linux Lite, Pop!_OS, Debian gibi dağıtımlara bakman olacaktır. Sistemin zaten oyun oynatabilecek güçde değil.
Ram miktarı az. Windows hem geç açılır. Hemde oyunlara Ram yetmez. Bu yüzden Linux kullanın diyorum.
Komik butonu sevgi dolu butonunun hemen yanında,yanlışlıkla basmış olabilir.@BeyinBedava komik olan ne söyle bizde gülelim.
6.0 sürümü ile birçok sorun giderildi sorun olacağını sanmam. Stabilite konusunda Call Of Duty 2'de daha çok FPS aldım. Sadece etrafa bakınca drop giriyordu. Stabilitede sorun yok denecek kadar az.İnternetten biraz bakındım Wine ile açılıyormuş ama pek stabil olmadığı söyleniyor
Peki Microsoft 365'i çalıştırır mı? Çünkü Microsoft 365 kullanmak zorunda. LibreOffice falan olmaz çünkü 365 için açılmış özel hesaplara girip çalışıyor.
Günlük işler için zaten GNU/Linux dağıtımları gayet iyidirler,ofis yazılımları vb. kullanan birine Windows yerine GNU/Linux dağıtımı önermek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.Laptopda oyun oynanmıyor zatensadece internet canlı ders word gibi şeylerle kullanılıyor.
@BeyinBedava komik olan ne söyle bizde gülelim.
Komik butonu sevgi dolu butonunun hemen yanında,yanlışlıkla basmış olabilir.
WINE ile kullanabileceğinizi düşünüyorum,WINE ile düzgünce çalışabiliyor çünkü o uygulama.Sanırım yok ama emin değilim.
ırım y
WINE ile kullanabileceğinizi düşünüyorum,WINE ile düzgünce çalışabiliyor çünkü o uygulama.
WINE kurmaya bile gerek yokmuş sanırım.
Windows 7'de 8.1 gibi mağaza uygulamarı falan olmadığı için 7 kuracağım.Windows 8.1 Embedded İndustry Pro kur o zaman 3GB ram ile iyi çalışır SSD'de var madem Windows 7 kurmana gerek yok ki.
7 kurup uğraşma. o sisteme Lubuntu olur, Linux Mint olur.Windows 7'de 8.1 gibi mağaza uygulamarı falan olmadığı için 7 kuracağım.
Windows 8.1 bana göre pek stabil değil. Çünkü çalıştırdığım çoğu uygulama kapanıyor (kendi bilgisayarıma yüklemiştim)Windows 8.1 Single Language x86.
Windows 8.1 bana göre pek stabil değil. Çünkü çalıştırdığım çoğu uygulama kapanıyor (kendi bilgisayarıma yüklemiştim)
Windows 8.1 bana göre pek stabil değil. Çünkü çalıştırdığım çoğu uygulama kapanıyor (kendi bilgisayarıma yüklemiştim)
Windows 7'de 8.1 gibi mağaza uygulamarı falan olmadığı için 7 kuracağım.