- Reaksiyon puanı
- 1,371
bilgisayarım windows 7 2 gb ram var 2 gb daha takıp windows 8.1 kursam ne gibi faydaları olur? bu arada bilgisayar kasa (everest marka 2010 model)
windows 10 7 ve 8 in ortak özelliklerini almıştır 10 daha iyidir fakat donanım ve yazılım farklılıkları nedeniyle sorun yaşayabilirsin10 da 8.1 deki start kısmı yok (metro ui) ama ben 7 de kaliyim en iyisi
Bende 8 GB Ram , FX-8300 İşlemci , Msı Gaming R7 370 li sistem varda ne oluyor ? Windows 10 kuruyorum her türlü donma ve kasmanın alasını yapıyor oyun oynamak bile artık işkence haline geldi en dandik oyunda bile sorun yapıyor dün mesela durduk yere araç çubuğundaki ağ ikonu kayboldu bilgisayar ağa bağlı değilmiş gibi gözüktü 2 saat uğraştım denemedik yöntem bırakmadım düzelmedi mecbur sıfırdan format attım bu sefer de acayip yavaşlık var normal kullanımda sadece Google Chrome açık bariz şekilde bir sıkıntı var bu Windows 10'da.
Ekran kartı amd bu arada asus değil yanlış yazdımWindows 7 ile Windows 8.1 ile sadece performans farkı oluyor Windows 8.1'in özellikleri iyi durmakta.
USB ile mi yazdırıp yapacaksınız? Windows 8.1 bir GPT Diski ile yüklenilmiyor bu arada.
windows ne kadar düşerse performans o kadar artar windows 98 yap en iyi hiç kasmazbilgisayarım windows 7 2 gb ram var 2 gb daha takıp windows 8.1 kursam ne gibi faydaları olur? bu arada bilgisayar kasa (everest marka 2010 model)
hdd 256 gb 2 değil yanlış yazmışım
pc değişti gardaş 2 aylık bir pc 2 gb ram 256 gb hdd i3 2120 3.30ghz gigabyte b75m d3v ama yakında rami yükseltecem 2 gb rami kaldırıp 8+8 gb yapacam ramiben okumdaım kiiii
![]()
pc değişti gardaş 2 aylık bir pc 2 gb ram 256 gb hdd i3 2120 3.30ghz gigabyte b75m d3v ama yakında rami yükseltecem 2 gb rami kaldırıp 8+8 gb yapacam rami
pc ye birkaç yıl sonra yeni ekran kartı ve hdd takacam temiz kurulum yapam bari.Kaldırıyorsa Windows 10 öneririm, yoksa 8.1 doğru bir karar.
10da da metro ui var. Tablet modu ile...10 da 8.1 deki start kısmı yok (metro ui) ama ben 7 de kaliyim en iyisi