• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Yükleme Sorunu

PetyrBaelish

Profesör
İnternetten Windows 7 Ultimate 64 Bit indirmiştim.

Setup.exe tıklayınca şöyle bir hata veriyor

''setup.exe geçerli bir win32 uygulaması değil''

Şuan sistem Windows xp 32 bit.

Veya başka bi yerden indirebileceğim site varmıdır ?

64 bit oldugundan olabilir mi ? :) imajı dvdye yazdır boot et sonra gerisi gelir not : İşlemcin uyumluysa

Yeni işletim sistemi yükleyeceksen zaten windows üzerinden yükleyemezsin. Bilgisayarı resetledikten sonra kurulum için bir tuşa basın şeklinde bir yazı gelecek. O ekrandan halletmen lazım.

Yeni işletim sistemi yükleyeceksen zaten windows üzerinden yükleyemezsin. Bilgisayarı resetledikten sonra kurulum için bir tuşa basın şeklinde bir yazı gelecek. O ekrandan halletmen lazım.

Önceden Windows üzerinden yüklemiştim zaten ilk defa bu hatayı alıyorum.

64 bit oldugundan olabilir mi ? :) imajı dvdye yazdır boot et sonra gerisi gelir not : İşlemcin uyumluysa

O nasıl olacak ? Biraz ayrıntılı anlatırmısın imaj vs.

Arkadaş CD Burner XP gibi bir programla indirdigin ISO dosyasını DVD ye yazdıracaksın.( Program zaten Türkçe ve çok basit bir kullanım şekli var ) DVD'dim yok diyorsan usb bellegın varsa Windows 7 USB DVD TOOL programıyla ISO dosyasını flash bellege yazdırabılırsın..(NOT : Anakartın usbden başlatmayı desteklıyorsa)Ayrıntılı anlat dersen inan ki anlatamam :) Cok basit indirirsen inanıyorum yaparsın.Sonra bilgisayarı CD&DVD room dan yada USBDEN başlatacaksın.( Boot) olayı

[video=youtube;P66flgJxzw8]http://www.youtube.com/watch?v=P66flgJxzw8&feature=player_embedded[/video]
ImgBurn İNDİR

siz win 7 32 bit üzerine ancak yükseltme yaparsınız 32 bit sabit kalmak kaydı ile home premium ultimate professional gibi 64 bit işletim sistemi için format atmadan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz C=