Windows 7 Ultimate X64/ X86 Güncel+Extra Sistemi

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrhaba arkadaşlar.Öncelikle açtığım konu uygunsuz-yanlış yerde olma ihtimalini göz önüne alaraktan sizlerden bir win 7 ultimate güncel+extra(özellikle flash paketi ve .net paketi olan)bir işletim sistemi istiyorum.Neden diye soracak olursanız;
Tabiki de eimde var bi kaç tane win 7 işletim sistemi.Fakat anlıyamadığım ve bi türlü içinden çıkamadığım bi sorunum var win 7 ile alakalı.
Özellikle flash paketini ve javayı yüklediğim zaman kullanamıyorum java özelliklerini.Java sanki yokmuş gibi hiç.Normalde başka bi vin 7 olan pc nin "D:\WINDOWS\Downloaded Program Files"
bu klasörüne girdiğim zaman java'sı flash'ı bu uygulamalara benzeyen diğer uygulamaları vs..burada bulunmakta.Ama benim kurduğum hiç bi win 7 serisinde böyle bi sonuç alamamaktayım.Haliyle bu özellikleri kullanamıyorum.Amacım bu sistemleri hazır bulunduran bir işletim sistemini sizlerden rica ediyorum.Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olurum.
Not:Konu Uygunsuz-Yanlış yerde ise , moderatör arkadaşlar tarafından silinebilir...