Windows 7 Türkçe Dil Paketi Sorunu

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar pc im windows 7 ultimate sp1 .Windows update yoluyla dil paketini yüklemeye çalıştım fakat türkçe dil paketi update yok.İnternetten indirdim yine tık yok.Bana çalışan paket ve nasıl kurulacağını anlatabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşlar pc im windows 7 ultimate sp1 .Windows update yoluyla dil paketini yüklemeye çalıştım fakat türkçe dil paketi update yok.İnternetten indirdim yine tık yok.Bana çalışan paket ve nasıl kurulacağını anlatabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

32 bit
http://download.windowsupdate.com/m..._228dfa5fbaa4606b17f93d6fcd51c8c85c0f1fd3.exe

64 bit
http://download.windowsupdate.com/m..._07e7e3b34426fe68be813e911d3843b941a268b7.exe

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sağol dostum ama artık ihtiyacım yok :)

--- Mesaj Güncellendi ---

@sese2
Yorumun gerçekten çok ama çok yardımcı oldu.Lütfen mesaj sayını arttırmak için gereksiz yorumlar yapma.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Sağol dostum ama artık ihtiyacım yok :)

--- Mesaj Güncellendi ---

@sese2
Yorumun gerçekten çok ama çok yardımcı oldu.Lütfen mesaj sayını arttırmak için gereksiz yorumlar yapma.

Kardeşim Nasıl Yapttın Bana Söylermsin Bende Win 7 SP1 Netten İndirdim Yükledim AMA İngilizce Oluyor Tr Yapıyorum Gene İngilizce Gözüküyor Yardım Edermisin

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yükledikten sonra denetim masasından dil ayarlarından türkçeyi seç olmazsa. vistalizator isminde program var ismini yanlış yazmış olabilirim.Onu indir öyle yap

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
kadıkoyrap cok tsk ederım kardesım yaklasım 2 saattır ugrasıyorum bı suru dıl paketı ındırdım olmadı sonunda senın verdıgınle son noktayı koydum cok sagol :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende İki tane sistem kurulu diğerindeki ingilizce dil paketini kullandığım sisteme atmak istiyorum nasıl yapacam (kotalı olmasaydı int. indirirdim 140 mbyi)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acaba bu dil paketi nasıl kuruluyor bana bi anlatın bende indirdim ....:(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ederim ,bu kadar kolay olacağını sanmamıştım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok sağol link için bi çok yerden indirdim olmadı Burdan denedim başarılı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1::thumbup1:Çok teşekkür ederim 1 haftadan beri araştırıyorum şimdi buldum sagolun. 5000 rep+

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm admin programı nasıl kuracağız bir bilgilendirsen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kadıköyRAP teşekkürler..:) kardeş 3 tane indirdim işe yaramadı senin verdiğin linl oldu.:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saol kardeş işe yaradı :D emegine sağlık:clap::clap::clap::clap::dil::dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kadıköy teşekkürler kardeş bir tek senin verdiğin linkten indirdiğim dil paketi çalıştı teşekkürler :) + rep

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie::helpsmilie:Beyler bunu nasıl kuracağız video falan varsa link atarmısnız?:helpsmilie::helpsmilie:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çift tıklayıp kuruluyor bi dalgası yok. Sisteminize göre indirdiğinize emin olun. Bir de SP1 için bu paketler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KadıköyRAP allah senden razı olsun aramama gerek bırakmadın. Çok ama çok teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
indiremiyorum o 32 bit olan şeyi iniyoda açılmıyor lütfen yardım edin