ultimate starter'dan daha hızlı olsaydı
ya da herhangi bir sürüm diğerinden
microsoft zaten bunu gözümüze gözümüze sokardı
her yerde benchmarklar, testler uçuşuyor olurdu
fark hızda değil, özellikte
Arkadaslar Kafayımı Yediniz Siz Diyosunuz Performans Farkı Yok Var Arkadasım Ben Exper Laptop Aldım Starter Kuruluydu Fakat Ben Ultımatenın Ozellıklerını Tema Seklini Vb. Özellıklerını Sevdıgım Icın Ultımate Kurdum Ama Kurmaz Olaydım Daha Dün Kurdum Ultımateyı Cok Buyuk Performans Eksikliği Var Ultımate de Starter da Bılgısayar Hızlıydı Canavar Gibiydi Ultımate Kurdum Battı Gitti Bilgisayar Ya Bıde Orjınal Yazılım Sahtede Değil Yanı Performans Olarak Ultımate Düşük Bende Masaustu Vardı Ondada Denedık Ve Gorduk Ultımate Yavaş Diğer Surumlerı Bılemem Ama Starter Gayet Guzel Performans Açısından...
İyi günler pentium4 işlemci 1gb ram olan bilgisayara win7 ultimade kurdum starter kursam performans artışı olur mu pek fark yok diyorlar ama o zaman neden yeni bilgisayarlarda win7 starter geliyor
Bence şunu kur bence bunu kur... win 7 win 7 dir. Starter,hom basic, premium, ultimate... performas farkı yok sadece özellik farkı vardır. aynı model bi arabanın otomatik kapı kilitlisi ve otomatik olamayan kapı kilitlisi gibi..
şimdi starter oyunları çalıştırıyormu çalıştırmıyormu.