Windows 7 starter ve homebasic kişiselleştirme ve aero açma

hangi windows?

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazılımı koymamın sebebi kişiselleştirme panelini açamayan ve olmayan arkadaşlarımızın windowsu yükseltmeye ve çok karmaşık yollara gitmesidir.:biggrin:
Bu yol çok kolay sadece indirin rardan çıkartın kurun. (yeniden başlatma gerekebilir.) Kendi uploadım ve avastiyle taradım virüssüzdür.
LİNK: http://letitbit.net/download/96791..../Window7-aero-kişiselleştirme_menüsü.zip.html
(kopyalayıp yapıstırın 17,54 mb dir.)

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi tesekkur o kadar bakan olmuş yorum yazan yok. :angry:
Yorumlarinizi eksik etmeyin:)

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet bende ilk alınca masaüstü filan değiştiremiyordum sonra bunu böyle bişey bulup halletmiştim =) gerçi artık 8 liyizz :))

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Evde bir deneyeyim.Bakalım neyin nesi.Belki işe yarar.

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorsunuz home basic ve starter de aero , saydamlık açamıyoruz ve pencerelerin rengini değiştiremiyoruz.
bunu açmak için cmd ye kodlar girmiş , kayıt defteriyle oynamış hatta windowsu pro-ultımateye yükseltmeye çalışmış olabilirsiniz.
Ancak bunların hiç birine gerek yok :yes::yes:

Bu programı-yamayı kurun yeter. Kendi uploadım

http://letitbit.net/download/77001....dows_7_aero_ve_kisil_lestirme_menusu.rar.html

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorsunuz home basic ve starter de aero , saydamlık açamıyoruz ve pencerelerin rengini değiştiremiyoruz.
bunu açmak için cmd ye kodlar girmiş , kayıt defteriyle oynamış hatta windowsu pro-ultımateye yükseltmeye çalışmış olabilirsiniz.
Ancak bunların hiç birine gerek yok :yes::yes: Bu yuzden yararlı ve işinize yarayacak bir program.

Bu programı-yamayı kurun yeter. Kendi uploadım

http://letitbit.net/download/77001....dows_7_aero_ve_kisil_lestirme_menusu.rar.html

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eklentiye gerek yok. God Mod ile açılıyor. Deneye bilirsiniz.

ArdaComputer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 8.1 varken bunla kim uğraşır ki?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
god mode ne acıklarsan ınsanlar onu yapar ama ?
Windows 7 GodMode*özelliğini açmak için masaüstünde sağ tıklayıp*Yeni**Klasör*deyin. Klasörün adını aşağıdaki şekilde değiştirin " GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} " tırnak işaretleri hariç. Suan yoldayim alintidir.

general4242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senın o dedıgın yapınca kişiselleştirme paneli ve o renklı pencere kenarları , aero , saydamlık açılıyor mu yani ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

windows 8.1 vista gibi tutmadı en iyisi win 7 hala

KindElephant480

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Bundan yaklaşık 5 yıl önce bu yamayı yüklemiştim ve işe yaramıştı (o zaman Windows 7 Starter kullanıyordum). Yamayı kurduktan 7 ay sonra yanlışlıkla explorer.exe'yi silmişim. Bu yüzden Windows 8.1 yüklediler. Şu an Windows 10 kullanıyorum ve bu yamaya artık ihtiyaç kalmadı.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bundan yaklaşık 5 yıl önce bu yamayı yüklemiştim ve işe yaramıştı (o zaman Windows 7 Starter kullanıyordum). Yamayı kurduktan 7 ay sonra yanlışlıkla explorer.exe'yi silmişim. Bu yüzden Windows 8.1 yüklediler. Şu an Windows 10 kullanıyorum ve bu yamaya artık ihtiyaç kalmadı.
Komik aslında koda yamaya gerek yok windows 7'nin derecelendirmesini çalıştırınca zaten kolay bir şekilde açılıyordu.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Komik aslında koda yamaya gerek yok windows 7'nin derecelendirmesini çalıştırınca zaten kolay bir şekilde açılıyordu.
Hortlatmışsınız.