• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Sorun

dogukaner1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben windows7 64 bit ultimate kurdum fakat driver ayarlarından pek anlamıyorum ethernet kablosunu takıyorum internet yok kablosuz falan yok bilgisayarım casper nirvana gerekli olan driverleri link olarak yorum atarsanız çok sevinirim desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LÜTFEN CEVAP VERİN

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayarınızın tam modelini yazarsan yardımcı olabilirim. Bilgisayarın altında etiket var orada model numarası yazıyor..

Beni_Oku1.jpg

serial-nirvananotebook.jpg

dogukaner1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
St Kodu: CN BEEB950N
Ürün tarihi 09:2011
Whqi İd 14394002
CASPER NIRVANA NB 15:6

Mac id BC-77-37-1CC-3A-09

ALLTA YAZAN ETİKETTE BUNLAR VAR HOCAM

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
St Kodu: CN BEEB950N
Ürün tarihi 09:2011
Whqi İd 14394002
CASPER NIRVANA NB 15:6

Mac id BC-77-37-1CC-3A-09

ALLTA YAZAN ETİKETTE BUNLAR VAR HOCAM
Casperin etiketinde yazan numaraların kendi driver arama bölümünde bulunduğunu dünya gözü ile görmem mümkün olmadı
Adamlar öyle dandik site yapmışki Seri numarasını yazıyorsun birde senden model kodu istiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sen aynı seri numarasını farklı bilgisayarlaramı veriyorsunda birde model numarası istiyorsun. Zaten etikette yazan model numarası da listede olmuyor bide oraya model numarasının ilk 3 harfi diye yazmışlar alakası yok
Allah sana sabır versin kardeşim dogru seçeneği bulamazsan müşteri hizmetlerini ara 15dk da açarlar o zaman sana etikette olmayan bir model kodu verirler onunla işini halledersin.

dogukaner1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 yil oldu bilgisayari alali :) uğraşmazlar hem gördüm seri numarasini usta garantisi duruyor çantasindan baktim

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tamam buldum kardeş şimdi dediklerimi yapacaksın...

Bilgisayarının Bilgileri Şu Şekilde;

Seri Numarası: 0002108168
Model Kodu: CN.BEB940N
Model Adı: CASPER NIRVANA NB 15.6" (CND.B940-2K35B)

http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama

Buraya Giriyorsun

1. Ürün Kategorisi Seçiniz : Dizüstü Bilgisayar

2. Ürün Modeli Seçiniz : CND

3. İşletim Sistemi Seçiniz : Windows 7

4. İndirme Tipi : Sürücüler

Bu şekilde seçtikten sonra dosya arama tıklayınca driver listesi çıkıyor sırayla indirip kuracaksın hepsini..

lsp3mBg.png

hZWX5gv.png

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Casperin etiketinde yazan numaraların kendi driver arama bölümünde bulunduğunu dünya gözü ile görmem mümkün olmadı
Adamlar öyle dandik site yapmışki Seri numarasını yazıyorsun birde senden model kodu istiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sen aynı seri numarasını farklı bilgisayarlaramı veriyorsunda birde model numarası istiyorsun. Zaten etikette yazan model numarası da listede olmuyor bide oraya model numarasının ilk 3 harfi diye yazmışlar alakası yok
Allah sana sabır versin kardeşim dogru seçeneği bulamazsan müşteri hizmetlerini ara 15dk da açarlar o zaman sana etikette olmayan bir model kodu verirler onunla işini halledersin.

Seri numarasını yazınca bulabildim bende, zaten casper laptopların içinde clevo marka anakart bulunuyor ucuza kaçıyorlar. Casper da bulamazsam driver clevo dan indiriyorum :)

Yardımcı olduğunuz için teşşekür ederim :)

Rica ederim kardeş, buradan ancak bu kadar olabiliyor :)

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diper arkadaslar içinde faydalı bir konu olmuş yalnız benim konuma bakan olmamış :(

Mr. Oktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar eski bir konu ama yazmak durumundayım çözüm bulamadım.
Casper ın sitesinde ürün modeli olarak cnm bulunmuyor. Bu durumda

Cna cnb vs. Ürün kodlu driverları indirmem bir sorun teşkil eder mi?

Ya da Cnm ürün modeli driverları nereden bulabilirim?

Teşekkürler

Full_HD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar eski bir konu ama yazmak durumundayım çözüm bulamadım.
Casper ın sitesinde ürün modeli olarak cnm bulunmuyor. Bu durumda

Cna cnb vs. Ürün kodlu driverları indirmem bir sorun teşkil eder mi?

Ya da Cnm ürün modeli driverları nereden bulabilirim?

Teşekkürler

Diğer CNA, CNB gibi cihazların içinde bulunan donanımlarda ufak farklılıklar olabilir, yanlış sürücü kurulması halinde sistem kararlılığının bozulmasından tutun da, mavi ekran hatalarına kadar sorunlar yaşanabilir. O yüzden cihazınızın donanımlarına aygıt yöneticisi veya AIDA 64 gibi harici programlardan bilgisine erişerek donanımlarınızın marka ve modellerini elde edebilir, ona göre her cihazın kendi sitesinden sürücülerini indirip kurabilirsiniz.

Mr. Oktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim öyle yapacağım.